Kayseri amatör kümeden Ankaragücü'ne transfer oldu!

Kayseri amatör küme takımlarından Kayseri Atletiksporlu 2008 doğumlu futbolcu Yasin Efe Beydili, Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'ne transfer oldu.

Kayseri amatör kümeden Ankaragücü'ne transfer oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri'de uzun yıllar amatör liglerde boy gösteren, yetiştirdiği sporcularda Kayseri ve ülke futboluna önemli hizmetler veren Kayseri Atletikspor, son olarak 2008 doğumlu futbolcusunu Süper Lig ekibine yolladı.

Geçen sezon Süper Amatör Küme'de şampiyon olan Atletikspor, bu sezon ise namağlup şekilde adını Play-off'a yazdırmayı başardı. 

Mücadele ettiği alt yaş kategorilerinde de şampiyonluklar elde ederek gruplarda Kayseri'yi temsil eden Mavi-siyahlılar, sporcu yetiştirmeye ve yetiştirdiği isimleri transfer etmeye devam ediyor.

Son olarak 2008 doğumlu futbolcusu Yasin Efe Beydili Süper Lig takımı Ankaragücü'ne transfer oldu. Ankaragücü alt yaş kategorilerinde mücadele edecek olan Yasin Efe, yakın zamanda Ankara'ya giderek Sarı-lacivertli ekibe katılacak.

Stoper mevkiinde oynayan Yasin Efe'nin lisans işlemleri hafta içerisinde tamamlanacak. Genç futbolcu hafta sonu ise Ankara'da olacak.