KAYMEK Kurslarına Talep Patlaması!

Kayseri KAYMEK AŞ nin kurslarına gündüz ev hanımları, akşam ise çalışanlar ve öğrenciler yoğun ilgi gösteriyorlar. KAYMEK nedir? Hangi kurslar var? Kayıtlar ne zamana kadar sürecek? Dersler ne zaman başlıyor? Haberin detayları Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberlerinde…

KAYMEK Kurslarına Talep Patlaması!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KAYMEK kurs kayıtlarının başlamasıyla vatandaşların merakla beklediği kurs kayıtları hızla dolmakta. Çeşitli kursları içerisinde barındıran ve en kaliteli eğitimleri vermeye çalışan öğretmenler ile eğitimler devam etmekte.


Peki KAYMEK nedir?
Kurulduğu günden bugüne pek çok farklı alanda vatandaşa doğrudan hizmet ulaştıran ve Bir Kayseri Büyükşehir Belediyesi İktisadi Teşekkülü olan KAYMEK A.Ş. sosyal belediyecilik anlayışının önemli bir aktörüdür. KAYMEK çatısı altında; sanat ve mesleki alanda olmak üzere ihtiyaç duyulan eğitim noktalarında hizmet verilmektedir.
 Bunun yanı sıra; kursiyerlerin kişisel becerilerini arttırmak, kursiyerleri a-sosyal konumdan çıkarıp aktif konuma taşımak ve bu eğitimleri yaygın eğitim mevzuatı ilkelerine uygun olarak gerçekleştirmek hedeflenmektedir. Kursiyerlerin kurs sonunda istihdam edilmesi ve işverenlerin ara kalifiye eleman ihtiyacının karşılanması amacıyla hizmet veren KAYMEK Kariyer ve Rehberlik Merkezi aracılığıyla da kursiyerler istihdama yönlendirilmektedir. Bu anlamda Kayseri’de istihdama ve nitelikli iş gücü eğitimine öncülük edilmektedir. Bunun yanında yeni nesillerin daha iyi yetişmesi amacıyla kurulan Kayseri’nin en büyük eğitim organizasyonlarından biri haline gelen Gençlik Merkezleri Projesi’yle programda öngörülen dersler öğretmenler tarafından öğrencilere verilmektedir. Bu derslere ek olarak öğrencilerin kabiliyetleri, ilgi ve istekleri doğrultusunda zihinsel/sosyal ve fiziksel gelişimlerine olumlu katkı sağlayan pek çok kulüp faaliyeti de bulunmaktadır.
Tesisler yeniçağa hizmet edecek şekilde dizayn edilmiş olup gençlerimizin eğitiminden,  yetişkinlerimize yönelik düzenlenen sosyal ve spor faaliyetlere kadar birçok etkinliği içinde barındırmaktadır. KAYMEK A.Ş. sürdürülen faaliyetler ve sosyal sorumluluk projeleriyle Kayseri halkına en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir.

KAYMEK Kurslarına Talep Patlaması!
Hangi kurslar var?
El beceri kurs çeşitleri, bilgisayar ve klavye teknikleri, operatörlük, bilgisayar programları, Fransızca, Korece, İngilizce, İspanyolca, konuşma becerileri, diksiyon, hızlı okuma, YKS ve çeşitli sınav öğretileri, aşçılık, pastacılık ve daha birçok kurs branşını bir arada bulunduran KAYMEK vatandaşlara hizmet sağlamakta.

KAYMEK Kurslarına Talep Patlaması!
Dersler ne zaman başlayacak?
Kayıtların hızla dolmasıyla yalnızca belli kurslarda devam eden kayıtlar bulunmakta. Yeni dönem dersleri ise 3 Temmuz itibari ile başlayacak.

KAYMEK Kurslarına Talep Patlaması!
Kayseri’de ki KAYMEK kurs merkezleri.

Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar online ve yüz yüze olmak üzere KAYMEK ile iletişim kurarak devam eden kurslara kayıt yaptırabilecek.