Kaymakam Canol deprem konutlarında vatandaşlarla buluştu!

Kayseri'nin Sarız ilçesinde yapımı tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilen deprem konutlarını ziyaret eden Kaymakam Aykut Canol, vatandaşlarla bir araya geldi.

Kayseri’nin Sarız ilçesinde deprem konutlarına yönelik ziyaret gerçekleştirildi. Sarız Kaymakamı Aykut Canol, Yaylacı Mahallesi’nde hak sahiplerine teslim edilen konutları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Yaylacı Mahallesi’nde vatandaşların misafiri oldu

Sarız Kaymakamlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Kaymakam Aykut Canol’un Yaylacı Mahallesi’nde yapımı tamamlanarak vatandaşlara teslim edilen deprem konutlarını ziyaret ederek hemşehrilerinin misafiri olduğu belirtildi. Ziyaret sırasında vatandaşlara yeni evlerinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Kaymakam Canol, hemşehrilerine huzur ve mutluluk içinde bir yaşam temennisinde bulundu.