KASKİ'den Kayserililere Çağrı! Tedbirinizi Alın

Kayseri su Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) kanalizasyon sistemine bağlı veya bağlanacak olan bina sahiplerine tedbir alması gerektiğini yönünde uyarıda bulundu. Detaylar haberimizde…

KASKİ'den Kayserililere Çağrı! Tedbirinizi Alın
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ), kentin kanalizasyon altyapısının sağlıklı bir şekilde işlemesini sağlamak ve olası sorunların önüne geçmek amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, bina sahiplerinin tedbir alması gerektiğini yönünde uyarıda bulundu. 

Binalar için Tedbirler Alınmalı

KASKİ, kentin kanalizasyon altyapısının sürdürülebilirliği ve sağlıklı işleyişi için önemli bir uyarıda bulundu. KASKİ yetkilileri, kanalizasyon sistemine bağlı veya bağlanacak olan binaların sahiplerine hitaben, tedbi alınması gerektiğini duyurdu.

Kanalizasyon sistemlerinin doğru şekilde işlemesi için binaların parsel çıkış bacasında gerekli önlemlerin alınmasının kritik önem taşıması nedeniyle bina sahipleri uyarıldı. 
KASKİ tarafından yapılan açıklamada, kanalizasyon şebekesine bağlı veya bağlanacak olan binaların parsel çıkış bacasında atık suyun geri gelmesini önleyecek tedbirlerin taşınmaz sahiplerince alınması gerektiği belirtildi.

KASKİ'den Kayserililere Çağrı! Tedbirinizi Alın