Kaptan 2 sezonda 2 kupa kaldırdı!

Birinci Amatör Küme Play-off finalinde Güneşspor'u 4-0 mağlup ederek şampiyon olan ve Süper Amatör Küme'ye yükselen Döğerspor'da şampiyonluk kupasını kaptan Uğur Karahançer kaldırdı. Kaptan, geçen sezon da 2. Amatör Küme Play-off finalinde yine şampiyonluk kupasını kaldıran isim oldu.

Kaptan 2 sezonda 2 kupa kaldırdı!

Kayseri’de birçok amatör takımda futbol oynayan ve geçen sezon Döğerspor ile yolları kesişen Uğur Karahançer, 2 yılda 2 şampiyonluk yaşadı. Geçen sezon İkinci Amatör Küme finalinde Büyüleyenspor’u mağlup ederek şampiyon olan Döğerspor, kaptan Uğur Karahançer’in ellerinde kupayı kaldırmış ve adını 1. Amatör Küme’ye yazdırmıştı.

Bu sezon da yine şampiyonluğa ulaşan Döğerspor, yine kaptanı Uğur ile birlikte kupayı kaldırdı. 

Deneyimli kaptan Uğur Karahançer de 2 sezonda 2 şampiyonluk elde ederek başarılarına bir yenisini daha ekledi. Döğer mahallesine şampiyonluğu hediye ettiklerini belirten Kaptan Uğur, '2 sezondur Döğer Mahallesi’nin bize olan güvenini boşa çıkarmadık ve takımı 2 sezonda Süper Amatör Küme’ye çıkardık. Bize güvenenlere ve destek olanlara sonsuz teşekkür ediyoruz. Çok iyi bir aile olduk. Bunun sonucunda takımı şampiyon yaptık. Bütün arkadaşlarımın ayaklarına emeklerine sağlık. İnşallah ilerleyen yıllarda bu başarıları devam ettiririz' şeklinde konuştu.