Kapalı Kale her yerde!

Kayserispor'u bugün Başakşehir ile oynanacak olan maçta Kapalı Kale taraftarı yalnız bırakmayacak. Teknik direktör Burak Yılmaz, Başakşehir karşısında hangi oyuncuları ilk 11'de sahaya sürecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kapalı Kale her yerde!

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, maça hazır. Sarı-Kırmızılı takımın en büyük itici gücü, takımlarını bu akşam yalnız bırakmayacak.

Sarı-Kırmızılı takım, bugün saat 20:00’de İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda Başakşehir FK’nın konuğu olacak. Kayserispor, zorlu maçın bütün hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye koyuldu. Sarı-Kırmızılı takımda tek eksik sakatlığı devam eden Majid Hosseini. Burak Yılmaz yönetimindeki Kayserispor, zorlu maçı kazanarak, yeni bir sayfa açmak istiyor. Bu doğrultuda çalışmalarını tamamlayan Sarı-Kırmızılı takımda futbolcular galibiyet sözü verdi. Takımın joker ismi Gökhan Sazdağı, çok zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, İstanbul’dan galibiyet alarak döneceklerini iddia etti. Kayserispor’u bu zorlu maçta taraftarı Kapalı Kale yalnız bırakmayacak. Kayseri’den de İstanbul’a giden taraftarlarla birlikte İstanbul’da yaşayan Kapalı Kale mensupları stadın yolunu tuttu. Kapalı Kale İstanbul’da da takımlarını yalnız bırakmayarak, desteklerini verecek. Karşılaşmanın oynanacağı saatte hava sıcaklığının 6 derece olması tahmin ediliyor.

Kartal Kayra oynayacak mı?

Teknik direktör Burak Yılmaz’ın, Başakşehir karşısında hangi oyuncuları ilk 11’de sahaya süreceği merak konusu oldu. Geçtiğimiz hafta sonu Kartal Kayra Yılmaz, cezasından dolayı Beşiktaş maçında oynamamıştı. Genç futbolcunun, bugünkü maçta oynayıp oynamayacağı da yine merak edilenler arasında yer aldı.