Türkiye'de ilk kez Kayseri'de gerçekleşti

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, bir ilke daha imza attı. Palanncıoğlu, Soner isimli belediye çalışanı için kız istedi. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Türkiye'de ilk kez Kayseri'de gerçekleşti

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, bir ilke daha imza attı.

Palancıoğlu sosyal medya hesabından canlı yayın açarak, Soner isimli belediye çalışanlarından bir personel için kız istedi. Palancıoğlu, Cırgalan Mahallesi'nde kız istemeye geldiklerini belirterek, bu anları video ile yayınladı.

Türkiye'de ilk kez Kayseri'de gerçekleşti

Palancıoğlu, ‘Cırgalan Mahallesindeyiz, personelimiz Soner’e kız istemeye geldik. Sümeyye kızımızı inşallah almaya geldik. Sümeyye kızımız da Soner kardeşimiz de birbirine yakışmışlar. Burada güzel iki aile bir araya gelmişler. ‘Bizi çok uğraştırmadan kızı verin de gidelim diyeceğiz’ önemli olan hem çiftlerin hem de ailelerin mutlu olmaları. Soner oğlumuza, Sümeyye kızımızı Allah’ın emri, Peygamberin kavli ile istiyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Türkiye'de ilk kez Kayseri'de gerçekleşti

Kayserispor eski yöneticilerinden iş insanı Yaşar Ekincioğlu, kız tarafı olarak, ‘Allah tamamına erdirsin’ diyerek mutluluğa giden yolda beklenen cevabı verdi.