Kapalı Kale Futbol Turnuvası'nda nefesler tutuldu

Kapalı Kale futbol turnuvasında heyecan dorukta! Kapalı Kale ekibi, finalde Nato'yu 14-4 mağlup etme başarısı gösterdi. Turnuvanın 3. ve 4.lük müsabakası bu akşam saat 19.00'da oynanacak olan Nato - Ultras maçıyla devam ediyor. Maç saat kaçta, nelere oynanacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kapalı Kale Futbol Turnuvası'nda nefesler tutuldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, lige verilen milli arayı maç yaparak geçiriyor. Şehrin en büyük markasının yılmaz bekçileri, Kapalı Kale Futbol Turnuvası’nda boy gösteriyor.

Şehirdeki futbol heyecanı tavan yapmış durumda! Kapalı Kale Futbol Turnuvası'nda sona gelindi. Yarı final müsabakasında Kapalı Kale ekibi, güçlü rakibi Nato'yu 14-4'lük skorla mağlup ederek, turnuvada finale adını yazdırdı. Şu ana kadar beli bükelmeyen ve oynadığı tüm maçları kazanan Kapalı Kale, finale yükselmenin sevincini yaşıyor.

Kapalı Kale Futbol Turnuvası'nda nefesler tutuldu

Turnuva boyunca devam eden heyecan fırtınasında, 3. ve 4.lük müsabakası bugün oynanacak. Nato - Ultras maçı bu akşam saat 19.00'da başlayacak. Gözler bu akşam NATO - Ultras maçına çevrilmiş durumda. 

Kapalı Kale Taraftar Derneği’nde yapılan açıklamada, ‘Kapalı Kale futbol turnuvası 2. yarı final müsabakasının galibi Nato ekibini 14-4 mağlup eden Kapalı Kale oldu. Turnuvanın 3 ve 4. lük müsabakası olan Nato - Ultras bu akşam 19.00'da oynanacaktır. Final müsabakası ve turnuva kapanış organizasyonu ileriki günlerde duyurulacaktır’ denildi. Kapalı Kale Taraftar Derneği Başkanı Ahmet Dirgenali, her maçı yakından takip ederek, turnuvaya renk katıyor.