Kanga'nın ilk performansı...

Hes Kablo Kayserispor'da Wilfried Kanga, beklenilen performansı sergileyemedi.

Kanga'nın ilk performansı...

Geçtiğimiz hafta içi transfer edilen Fransız futbolcu, Alanyaspor maçında ilk 11’de sahaya çıktı. Güçlü fiziği ve çabukluğu ile dikkat çeken Fransız forvet, Alanyaspor karşısında yakaladığı 2 net gol pozisyonunu da cömertçe harcadı.

Rakip defansa yaptığı pres ile dikkat çeken Kanga’nın son vuruşlarda etkisiz olduğu gözlendi. Kanatlardan yeterli şekilde deksek bulamayan Kanga, bir çok pozisyonda da ofsayta düştü.

Fransız futbolcunun, bu hafta sonu Kayseri’de oynanacak olan Büyükşehir Belediye Erzurum karşısında da 11’de başlaması bekleniyor.

Diğer yandan yönetimin Alanya kafilesine dahil edilmeyen Mario Situm’u gözden çıkaran yönetimin, yabancı golcü arayışlarının da devam ettiği öğrenildi. Yabancı sınırından dolayı transfer yapamayan Kayserispor’da Situm’un gönderilmesi durumunda yabancı golcü oyuncuyu Kayseri’ye getirerek, imza attıracağı gelen haberler arasında yer alıyor.

Hes kablo Kayserispor’da Aaron Justin Lennon, Dimitrios Kolovetsios, Daniel Avromovski, Harrison Manzala, Joseph Attamah, Yaw Ackah, Wilfried Kanga, Cristian Sapunaru, Miguel Lopes, Gustavo Campanharo, Mario Situm, Pedro Henrique, Zoran Kvrzic ve Silviu Lung takımın yabancı kadrosunda yer alıyor. Kayserispor yeni bir yabancı oyuncu ile anlaşmak isterse ya kadrosunda bulunan bir yabancı ile sözleşme feshi gerçekleştirecek, ya da lisansını askıya alacak.