Kamuda Tasarrufa Kayseri'den Yorum: Sadece Tasarruf Yetmez...

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, ekonomik tedbirler kapsamında açıklanan 'Kamuda Tasarruf Paketi'ni yorumladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Kamuda Tasarrufa Kayseri'den Yorum: Sadece Tasarruf Yetmez...

Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bugün açıklanan ‘Kamuda Tasarruf Paketi’ ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cevdet Yılmaz’ın genel bilgiler verdiği ve Mehmet Şimşek’in tedbirleri açıkladığı konuşmaya ilişkin Başkan Ömer Gülsoy, ‘Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek tarafından açıklanan ‘Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’ni olumlu buluyor, doğru yönde atılan bir adım olduğunu düşünüyoruz. Pakette yalnızca tasarrufa gidilmesi değil, verimliliğin de ön planda tutulmasını son derece önemli buluyoruz.’ açıklamalarında bulundu.

Gülsoy ayrıca konuya ilişkin, ‘Enflasyon ile mücadele noktasında başarı şansını artırması inancıyla tasarruf ve verimlilik paketinin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum.’ ifadelerinde bulundu.