'Kadir Gecesi manevi ödüldür'

Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok ve Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

'Kadir Gecesi manevi ödüldür'

Mübarek ramazan ayının son günlerini idrak etmemizin ve bu mübarek güne ulaşmanın mutluluğunu yaşadığımızı belirten Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir: “Bize bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gün ve geceler, yaşantımızda kalıcı değişiklikler meydana getirmelidir. Bu sebeple ibadetlerimizde ve ahlaki yaşantımızda istikrarın önemli bir yeri olduğunu bilmeliyiz. Her ayı Ramazan ve her geceyi Kadir Gecesi gibi yaşamaya gayret etmeli; dargınlık, kırgınlık, kin ve nefretin yerine; sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği koymalıyız. Rabbim, bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecenin kıymetini bilenlerden eylesin. Bu duygularla Milletimizin ve Müslüman aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Kadir Gecesi 'nin Müslümanlara bir kurtuluş vesilesi kılındığını ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, bu mübarek gecenin yine Müslümanlara manevi ödül olduğunu söyledi. Kadir Gecesi’nin bereketinden nasiplenmeyi dileyen Başkan Tok; "Ramazan ayını ibadetlerle en iyi ve verimli şekilde icra ettik. Ramazan ayı geride kalırken, bu ayın en önemli günlerinden birisi olan Kadir Gecesi de bizlere manevi bir ödül niteliği taşıyor. Koronavirüs nedeniyle sevdiklerimizden ayrı geçirdiğimiz ama gönüllerde birlik ve beraberlik köprülerinin kurulduğu Ramazan ayında bu duyguların zirveye ulaştığı mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Müslüman coğrafyasında ve dünya üzerinde barış ve huzurun temin edildiği ve gönüllerimizin temizlendiği, günahlardan arınılan Kadir Gecesi 'nde gönül bağlarının sağlamlaştırılmasının önemini bir kez daha belirtmek istiyorum. Kur 'an-ı Kerim 'in nazil olmaya başladığı, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin feyz ve bereketinden en güzel biçimde nasiplenebilme duasıyla, tüm halkımızın bu müstesna gecesini tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Başkan Tok, Kadir Gecesi’nin bayramın da müjdecisi olduğunu belirterek, yaklaşan bayramın Türk- İslam alemine sağlık getirmesini diledi.

“KADİR GECESİNDE AÇILAN ELLER GERİ ÇEVRİLMEYECEK”

Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan, Kadir Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak tüm Kayserililerin ve Müslüman aleminin Kadir Gecesi’ni kutladı.

Aranılan huzurun sesini duyduğumuzu söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan, Kadir Gecesi 'nde açılan ellerin Cenabı Allah katında geri çevrilmeyeceğine yürekten inandığını ifade etti. Bu mübarek gecede Türk- İslam alemine sağlık dileyen Doğan; “Her daim yeni bir heyecan ve coşku içinde idrak ettiğimiz kandillerimizin, milletimiz ve tüm Müslümanlar için müstesna günler olduğu muhakkaktır. Dini ve milli günler dostluğumuzu, kardeşliğimizi ve sevgimizi en sıcak şekilde hissettiğimiz günlerdir. İdrak edeceğimiz Kadir Gecesi de Türk-İslam alemine ve bütün insanlığa huzur, barış, mutluluk ve koronavirüs sürecinde kıymetini çok iyi anladığımız sağlığı getirmesi en büyük temennimdir. Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularımızın daha da yoğunlaştığı mübarek Ramazan-ı Şerifin son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi’ni idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma gibi manevi güzelliklerin daha fazla yaşandığı bu gecenin huzur ve barış getirmesini diliyorum. Tüm hemşerilerimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle kutluyor, ülkemize ve insanlığa hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kurumsal Haber