Kadıoğlu son yolculuğuna uğurlandı...

Kayseri AK Parti Eski İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu son yolculuğuna uğurlandı...

Kadıoğlu son yolculuğuna uğurlandı...

Geçmiş dönem Melikgazi İlçe Başkanlığı yapan Sami Kadıoğlu vefat etti. Cenazesi 31 Ocak Çarşamba günü Hulusi Akar Camii'nden öğle namazına müteakip defnedildi.

Kayseri'nin sevilen simalarından biri olan AK Parti Melikgazi Önceki Dönem İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, dün hayatını kaybetti. Kadıoğlu, bugün Orgeneral Hulusi Akar Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazı öncesi camii avlusunda toplanan sevenleri ve dostları, Kadıoğlu için dualar okudu. Ardından, dualar eşliğinde Kadıoğlu'nun naaşı omuzlarda taşınarak camiye getirildi. İlçe halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen cenaze namazı, dualar eşliğinde kılındı.

AK Parti Melikgazi Önceki Dönem İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, son yolculuğuna uğurlanırken, dostları ve sevenleri cami avlusunda bir araya gelerek taziyelerini iletti. 

Kadıoğlu son yolculuğuna uğurlandı...

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 'Ahirete irtihal eden AK Parti Melikgazi Önceki Dönem İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu'nu Orgeneral Hulusi Akar Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurladık. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun' dedi.

Kadıoğlu'nun naaşı sevenleri ve dostları tarafından dualarla son yolculuğuna uğurlanırken cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile ilçe belediye başkanları, partililer ve Kadıoğlu'nun sevenleri katıldı.