İYİ Partili Yücel: 'Proje bize aitti'

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Kazım Yücel, Kocasinan Belediyesi Mayıs ayı Meclis Toplantısı'nda ek madde olarak sunulan 'Organik Organize Sanayi' projesinin kendilerine ait olduğunu söyledi.

İYİ Partili Yücel: 'Proje bize aitti'

 

Kocasinan Belediyesi'nin Mayıs ayı Meclis Toplantısı'na katılan Yücel, toplantıda ek madde olarak sunulan ve 1 milyon metrekareye yapılacağı ifade edilen 'Organik Organize Sanayi' projesini, aynı isimle 2019 seçimlerinde kamuoyuyla paylaştıklarını ifade etti.

"KOCASİNAN BELEDİYESİ YAPARSA MUTLU OLURUZ"

Organik ürünlerin yetiştirileceği bir alan kurulup pazarlamasının da belediye tarafından yapılmasının sağlandığı projenin, ilin en fazla tarım alanına sahip olan Kocasinan'a yakışacağını dile getiren Yücel, "Proje bize aitti ama kimin gerçekleştirdiğinin hiçbir önemi yok. Önemli olan hizmet, Kocasinan Belediyesi gerçekleştirse de biz bundan mutluluk duyarız." dedi.

"KİMİN YAPTIĞININ ÖNEMİ YOK"

Yücel, Meclis Toplantısında söz alarak, şunları söyledi:

"Kayseride Organik Organize Sanayi kurulabilir, bunu yapmamız lazım. Çünkü bu şehrimizde, bu ilçemizde geniş bir arazimiz var, işsiz çok arkadaşımız var, ev hanımlarımız var. Güneydoğu'da bir belediye var ismini zikretmek istemiyorum, bunu yapıyor. Arazisini ayarlamış, laboratuarını kurmuş, bahçede organik üretim yapıyor, Türkiye'de de bir çok satış mağazası kurmuş satıyor, bravo da dedirtiyor. Bunu biz yapalım diye söylemiştik, adını da biz koymuştuk Organik Organize Sanayi diye. Kimin yaptığının önemi yok. Sayın Başkanım bunun yapılması lazım ve doğru bir proje, 1 milyon metre karede de gayet güzel olur isabetli olur, biz de Türkiyeye örnek oluruz.'' dedi.

Haber Merkezi