İYİ Parti'li vekil adayı Sungur: 'Farkımızı sahada göstereceğiz'

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve 2. sıra milletvekili adayı Abdullah İlker Sungur, 'Kayserili hemşehrilerimiz hiç merak etmesinler, biz farkımızı sahada göstereceğiz' dedi.

İYİ Parti'li vekil adayı Sungur: 'Farkımızı sahada göstereceğiz'

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimler öncesi İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayları belli oldu.
Kayseri’nin tanınmış avukatlarından Abdullah İlker Sungur da İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kurucular Kurulu Üyesi olarak görev yapmasının yanında, İYİ Parti Kayseri 2. sıra milletvekili adayı olarak listede yerini aldı. 


“Vekillerin hepsine talibiz”
Listelerin açıklanmasının ardından Anadolu Haber’e konuşan Sungur; “Bizler her zaman iyi ve cesur ailesi olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret göstereceğiz. Mecliste onların sesi olacağız ve daima hizmetlerimizle var olduğumuzu göstereceğiz. Vekillerin hepsine talibiz. Kayserili hemşehrilerimiz hiç merak etmesinler, biz sahada farkımızı göstereceğiz. Kimse de bizi korkutamaz. Ayağına taş değse, taştan hesap sormaya kalkan insanları değil mermiyle, atom bombasıyla korkutamazsınız. Biz kendimize Cesurlar Hareketi derken şaka yapmıyorduk. Ne dediysek hakkını veririz” ifadelerinde bulundu.


Abdullah İlker Sungur kimdir?
Kayseri’nin tanınmış avukatlarından Abdullah İlker Sungur İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kurucular Kurulu Üyesidir. 1989 yılında Kayseri'de doğan Abdullah İlker Sungur, 2016'da Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu.

>>Haber Merkezi