İYi Parti'de seçime doğru dikkat çeken fotoğraf

İYİ Partili, isimleri Belediye Başkanlığı için geçen Sedat Kılınç, Kazım Yücel, Yurdaer Şahin ve beraberindekiler İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ı, Ankara'da ziyaret etti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

İYi Parti'de seçime doğru dikkat çeken fotoğraf
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti’de seçim çalışmalarına hız verildi.

31 Mart’ta yapılması planlanan yerel seçime yaklaşılırken, Kayseri’den Belediye Başkanlığı için isimleri konuşulan bir heyet, Ankara çıkarması yaptı. İYİ Partili Sedat Kılınç, Kazım Yücel, Yurdaer Şahin, Mazhar Polat ve beraberindekiler İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş’ı, TBMM’sinde ziyaret etti. 
Ziyarette yeniden Milletvekili olan Dursun Ataş’a hayırlı olsun denildi. Yerel seçim öncesinde Kayseri’deki son durum konuşuldu. Ataş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve 'Milletvekili seçilmemden dolayı hayırlı olsun ziyaretine gelen kıymetli partililerimiz Sn. Kazım Yücel, Sn. Sedat Kılınç, Sn. Yurdaer Şahin, Sn. Mazhar Polat, Sn. Selim Alparslan, Sn. Vural Çetin ve Sn. Mehmet Çetinkaya’ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Sağ olsun, var olsunlar' dedi.
14 Mayıs 2023 Türkiye Genel Seçimlerinde Milletvekilliği adaylığı için meclis üyeliğinden istifa eden Kazım Yücel, ‘Kayseri Millet Vekilimiz sayın Dursun Ataş beye TBMM'sindeki makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk’ ifadelerini kullandı. 
İYİ Parti'de 31 Mart'ta yapılması planlanan yerel seçim hazırlıkları sürüyor. Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvuruları 20 Kasım'da başladı ve başvuru süreci, 22 Aralık'a kadar devam edecek.
Ziyarette sonrasında İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş ve misafirleri fotoğraf çektirdi.