İşte Kayserililerin hayatını kolaylaştıran hizmetler!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi verdiği hizmetlerle Kayserililerin hayatını kolaylaştırıyor. Akıllı Şehir Kayseri uygulamasında vatandaşlara bakın hangi hizmetler sunuluyor? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

İşte Kayserililerin hayatını kolaylaştıran hizmetler!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi verdiği hizmetlerle Kayserililerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Peki belediyeye ait Akıllı Şehir Kayseri uygulamasında vatandaşlara hangi hizmetler sunuluyor? Detaylar Kayseri Anadolu Haber’in Kayseri haberinde…

Akıllı Şehir Kayseri uygulamasında yeni teknolojik altyapı ve kullanıcı dostu ara yüz tasarımı ile daha hızlı ve interaktif bir kullanım sunuyor. Uygulama ilk açıldğında Büyükşehir Belediyesi haberleri karşınıza çıkıyor. Burada belediyenin o gün, hafta içerisinde yaptığı tüm açıklamalar, tüm etkinlikler haber olarak karşınıza çıkıyor.Akıllı şehir uygulaması yaşamı kolaylaştırmak amacıyla çeşitli hizmetler içeriyor. Bu hizmetler arasında ulaşım bilgileri, trafik durumu, çevresel bilgiler ve belediye hizmetleriyle ilgili bilgiler bulunuyor. Akıllı Şehir Kayseri uygulaması, Android ve İOS işletim sistemine sahip cihazlara ücretsiz bir şekilde indirip, tüm imkanlarından yine ücretsiz faydalanabiliyorsunuz.

İşte Kayserililerin hayatını kolaylaştıran hizmetler!

Mobil uygulamada kent bilgi sistemine ait tüm bilgilere ulaşabiliyorsunuz. En yakın hastane, eczane, benzin istasyonu, noterler, ATM’ler, camiler, okullar, bisiklet ve taksi durakları, tarihi eserler, ücretsiz wifi alanları gibi önemli yerlere ulaşabiliyorsunuz. Bu bilgilerin yanında cadde, sokak, mahalle, bina gibi konumlara nasıl gidileceğine de uygulamadan bakabiliyorsunuz. Günlük vefat edenlerin ismi de uygulamanın ilk sayfasında görebiliyor, taziye adreslerine bu uygulamadan ulaşabiliyorsunuz.

İşte Kayserililerin hayatını kolaylaştıran hizmetler!

Büyükşehir Belediyesi dilek, istek ve şikayetlerin toplandığı beyaz masaya buradan çok pratik bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. İletişim kategorisinde; belediyenin tüm birimlerinin ayrı ayrı numarasını girerek birebir iletişim kurmada mümkün yolu açıyorlar.

Hayatı kolaylaştıran hizmetler kategorisinde kameralar kategorisinde 87 adet canlı yayın kamerası hizmete sunuyor. Turistik mekanları canlı yayınla izleyebilir yoğunluğa göre program yapabilirsiniz, ayrıca merkezi çok yoğun olan yolların trafik durumunu inceleyebilirsiniz.

İşte Kayserililerin hayatını kolaylaştıran hizmetler!

Çeşitli meslek kollarına da kolaylık sağlayan Akıllı Şehir Kayseri Uygulamasında adresi bul seçeneği ile emlakçılar, taksiciler ve kargocular gibi iş sektörleri uygulama içerisine bina adını yazarak çıkan adresi haritadan açarak ulaşabiliyorlar.

Daha bir çok konuda kolaylık sağlayan Akıllı Şehir Kayseri uygulamasında; iletişim  sekmesinde belediyede ulaşmak istediğiniz tüm birimlerin numarasına ulaşıyor, kolaylıkla iletişime geçebiliyorsunuz. Daha çok bilgiye ulaşmak için uygulamayı indirerek kullanabilirsiniz.

İşte Kayserililerin hayatını kolaylaştıran hizmetler!