İşte bu Türkiye'nin ayak sesleri

Muaythai Kayseri İl Temsilcisi Fatih Kağan Ulu sporcular, antrenörler ve Federasyon Asbaşkanı Halil Demir, Gençlik Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve Spor Şube Müdürü Yakup Deliktaş'ı ziyaret etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

İşte bu Türkiye'nin ayak sesleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muaythai Gençler Dünya Şampiyonası'ndan elde edilen zaferler, göğsümüzü kabartmaya devam ediyor.

Muaythai Kayseri İl Temsilcisi Fatih Kağan Ulu önderliğinde sporcular, antrenörler ve Federasyon Asbaşkanı Halil Demir, Gençlik Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve Spor Şube Müdürü Yakup Deliktaş’ı ziyaret etti.

İşte bu Türkiye'nin ayak sesleri

Türk sporcusunun ne kadar büyük potansiyele sahip olduğu bir kez daha kanıtlandı. Sporcuların, azimli çalışmalarının meyveleri gelmeye devam ediyor. Kayserili sporcular, antrenörlerinin rehberliği ile dünya çapında birçok madalya kazanma başarısı gösterdi.

İşte bu Türkiye'nin ayak sesleri

Federasyon Asbaşkanı Halil Demir, ‘Sporcularımızın bu başarıları, Türk sporunun yükselişini temsil ediyor. Onların emekleri ve azimleri takdire şayan bir durum. Bu başarıları daha da ayakta durmak için bir aradayız. Daha çok çaşılıp, daha iyi yerlere geleceğiz." dedi.

İşte bu Türkiye'nin ayak sesleri

Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı da antrenörleri ve sporcuları tebrik ederek, elde edilen başarılardan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, ‘Kayseri sporunun gelişimi için çok güzel haberler alıyoruz. Gençlerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyoruz. Bu tür başarılar göğsümüzü kabartmaya devam ediyor’ şeklinde konuştu.

İşte bu Türkiye'nin ayak sesleri

Kayseri Muaythai İl Temsilcisi Fatih Kağan Ulu ise ziyaret sırasında şunları söyledi: 'Gençler Dünya Şampiyonasından dönen Sporcularımız, Antrenörlerimiz ve Federasyon Asbaşkanımız Halil Demir Hocamızla Spor il Müdürümüz Ali İhsan Kabakçı Bey ve Spor Şube Müdürümüz Yakup Deliktaş beyi ziyeret ettik,Daha neler yapabiliriz odaklı fikir alışverişinde bulunduk, Kendilerine teşekkür ediyorum. Daha çok çalışacağız, Daha çok başarıya koşacağız.’