İşte 2. Mazakaland'ın bilet fiyatları!

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisine inşa edilen 2. Mazakaland yaklaşık 20 gün sonra ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak. Alan içerisindeki eğlence üniteleri vatandaşın dikkatini çekerken bilet fiyatları da merak konusu oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde...

İşte 2. Mazakaland'ın bilet fiyatları!

Kayseri'nin eğlence merkezi Mazakaland, yaz aylarında yüzlerce ziyaretçiyi konuk ediyor. Kayserili vatandaşların yanı sıra gurbetçileri ve çevre illerden gezmeye gelen vatandaşları da ağırlayan Mazakaland'ın ikincisi Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisine açılıyor. Bu yeni lunaparkın bilet fiyatları ise vatandaşın cebini zorlmayacak gibi görünüyor.

Recep Tayyip Millet Bahçesi, Türkiye'nin en büyük millet bahçeleri içerisinde yer alıyor. Alanın büyüklüğü ise değerlendirilmeye çalışırken yani açılan millet bahçesine yeni projeler de yükleniyor. Kafeler, piknik yerleri, aktivite alanları, sanat galerisi, parklar, yürüyüş ve bisiklet yolları ile 7'den 70'e herkes millet bahçesinde vakit geçiriyor. Yeni proje Mazakaland ise açılışı merakla bekleniyor.

İşte 2. Mazakaland'ın bilet fiyatları!

Alan içerisinde inşa edilen Mazakaland asıl yerindeki gibi kapsamlı ve büyük değil ancak hızlı tren, atlı karınca ve çarpışan arabalar dahil 6 eğlence ünitesi ve paintball sahası yaklaşık 20 gün sonra açılacak.

Mazakaland Bilet Fiyatları!

Millet bahçesindeki Mazakaland eğlence üniteleri hazır durumda ancak son olarak çevre çalışmalarının tamamlanması bekleniyor. Çevre düzenlemesinin tamamlanmasıyla 20 gün sonra lunapark açılacak. Bilet fiyatları ise gişede kart şeklinde tek binişlik olacak. Eğlence araçlarının fiyatı ise 80-100 TL arasında değişkenlik göstereceği öğrenildi.

İşte 2. Mazakaland'ın bilet fiyatları!İşte 2. Mazakaland'ın bilet fiyatları!