İstanbul'daki Kayserili dernek çıtayı yükseltti!

İstanbul'da birçok etkinliğe imza atan Kayserili dernek Kayseri İncesu Kızılörenliler Kültür ve Dayanışma Derneği bu yıl da yine çıtayı yükseltti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İstanbul'daki Kayserili dernek çıtayı yükseltti!

İstanbul’da birçok etkinliğe imza atan İstanbul’un en aktif Kayserili derneği Kayseri İncesu Kızılörenliler Kültür ve Dayanışma Derneği bu yıl da yine çıtayı yükseltti. İstanbul’un en işlek yerine aşure standı açarak İstanbulların ağzını tatlandıran dernek 10 bin aşure dağıtımında bulundu.

İstanbul'daki Kayserili dernek çıtayı yükseltti!

İstanbul Kızılörenliler Derneği, geleneksel hale getirdiği Aşure etkinliğinde bu yıl da düzenledi. İstanbul'un en işlek bölgelerinde stant açan dernek, Eminönü meydanı, Esenler ve Çamlıca’da 10 bin kişiye aşure ikram etti.

Dernek Başkanı Mustafa Ayten İstanbul’daki en aktif Kayseri derneklerinden birisi olduklarına işaret ederek, etkinliklerinin devam edeceğini dile getirdi. 

İstanbul'daki Kayserili dernek çıtayı yükseltti!

Ayten, ‘İstanbul Kızılörenliler Derneğimizin geleneksel olarak düzenlediği aşure programını yapıyoruz. Aşağı yukarı bugün 10 bin aşuremizi İstanbul geneline dağıttık. Çamlıca, Tahtakale ve Esenler merkezimizde gelen herkese aşuremizi dağıtıyoruz. Aşure etkinliğimize büyük ilgi var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Biz İstanbul Kızılörenliler Derneği olarak Kayserimizin en aktif derneklerinden birisiyiz. Bizlere destek veren, her zaman yanımızda olanlara teşekkür ediyor, Muharrem ayımızın da hayırlara vesile olmasını diliyoruz.’