İstanbul'da bir ilk olacak! Başkandan Kayserililere tarihi çağrı!
Kayserispor yönetim kurulu üyesi ve İstanbul Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Muhammed Ali Temel, 4 Nisan'daki Kasımpaşa maçı öncesi İstanbul'daki Kayserililere seslenerek tribünleri doldurma çağrısı yaptı.
İstanbul Kayseri Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı ve Kayserispor yönetim kurulu üyesi Muhammed Ali Temel, kolları sıvadı. İstanbul’da ikamet eden Temel, Kasımpaşa maçı için tarihi bir çağrı yaptı. Kayserispor’un Karagümrük FK ile oynadığı maç için memleketine gelen Temel, İstanbul’da taraftar desteğine dikkat çekti.
İstanbul’daki Kayserililere tribünleri doldurun mesajı
İstanbul'daki Kayserililere seslenen Temel, Kayserispor için en kritik maç olan Kasımpaşa karşısında tribünleri doldurması gerektiğine vurgu yaptı. Kayserispor’un İstanbul’da oynadığı tüm maçları yakından takip eden, kafileyi her maçta çiçekler, meşaleler ve konfetilerle karşılayan Temel, takımın en büyük moral kaynaklarından biri oldu.
'4 Nisan’da kimseye randevu vermesin'
Kayserispor’un kümede kalacağına olan inancının tam olduğunu aktaran Temel, “Kayserispor, bu sezon kümede kalacaktır. Bizler inanıyoruz, herkes inansın. Takım Karagümrük maçından 3 puan alarak umudunu sürdürdü. Karagümrük maçının anlam kazanması ve umutların sürmesi için Kasımpaşa karşısında da 3 puan almalıyız. Böylesine zorlu bir maçta tribün desteği çok önemli. Kayserili hemşehrilerimiz 4 Nisan’da kimseye randevu vermesin” ifadelerini kullandı.
İstanbul'da 200 bin Kayserili yaşıyor
Temel, İstanbul'da 200 bin Kayserili vatandaşın yaşadığının altını çizerek, “Kayseriliyim diyen ve yüreği memleket için atan hemşehrilerimizi mutlaka maça bekliyoruz” dedi. 4 Nisan'da İstanbul'da oynanacak olan Kasımpaşa-Kayserispor maçında rekor sayıda taraftarın gelmesi bekleniyor.

