İran – İsrail savaşı döviz kurunu vurdu!

İran ve İsrail arasındaki artan gerilimler, sadece bölgesel güvenliği değil, aynı zamanda döviz kurunu da etkiledi. Peki, dolar ve Euro bugün ne kadar oldu? 15 Mart güncel döviz kuru fiyatları Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

İran – İsrail savaşı döviz kurunu vurdu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İran ve İsrail arasındaki artan gerilimler, sadece bölgesel güvenliği değil, aynı zamanda döviz kurunu da etkiledi. Dolar kuru yüzde 0,15, Euro ise yüzde 45 oranında bir yükseliş kaydetti.

Ekonomist İslam Memiş, Tv100’deki köşe yazısında, İsrail'in misilleme yapması durumunda piyasaların karışacağını söyledi. İsrail'in misilleme yapmaması durumunda her şeyin normale dönebileceğini dile getiren Memiş, altın ve gümüş fiyatlarının gerileyebileceğini, bitcoin'in ise toparlanabileceğini ifade etti. Bu hafta için teknik bir seviye belirlemenin zor olduğunu ancak fırsatların olduğunu belirten Memiş, hem alıcılara hem satıcılara kazanma fırsatı olduğunu söyledi.

Yatırımcılar için bu haftanın belirsiz olduğunu söyleyen Memiş; ‘Bu hafta teknik bir seviye yok sadece fırsatlar var. Alana da, satana da. Alan mı kazanacak, satan mı? Bu hafta için orayı kimse bilemez. Eskilerin deyişiyle alan her zaman kazanır’ dedi.

Bu haber, yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce lütfen uzman bir finansal danışmana danışınız.

15 Nisan Kayseri döviz alış – satış fiyatları

Dolar
Alış: 32,39
Satış: 32,40

Euro
Alış: 34,56
Satış: 34,57

Sterlin
Alış: 40,50
Satış: 40,51