İl başkanı Fatih Üzüm'den sert açıklama!

AK Parti Kayseri il Başkanı Fatih Üzüm sert açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan partinin olağan kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tek aday gösterilmesine ilişkin gelen eleştirilere cevap verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri Haberlerinde...

İl başkanı Fatih Üzüm'den sert açıklama!

AK Parti Kayseri il Başkanı Fatih Üzüm sert açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta sonu yapılan partinin olağan kongresinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tek aday gösterilmesine ilişkin gelen eleştirilere cevap verdi. Üzüm, "Bizde Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider olduğu sürece biz hep tek başına kongre yaparız." dedi.

Üzüm, Anadolu Net TV televizyon kanalında Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ile Gazeteci Mahmut Tursun'un Gündem Özel programına konuk oldu. Burada sorulara cevap veren Üzüm, kongre ile ilgili konuşurken Kayseri'den de birçok AK Partili siyasinin görev almasından memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Kongrede AK Parti Genel Başkanvekili seçilen Kayserili eski milletvekili Mustafa Elitaş'ı mesaj yoluyla tebrik ettiğini belirten Üzüm, "Diyorlar ya tek başına kongre mi olur? Bizde Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider olduğu sürece biz hep tek başına kongre yaparız." dedi.

Üzüm şöyle devam etti: "Onlarda demek ki lider eksikliği var. Ondan dolayı belki 2,3,4 adayla kongreye gidiyorlar. Bunun adı demokrasi değil de bunun adı vizyon, lider yani dünya lideri eksikliği... Herkes boşverin Türkiye'yi tüm dünyada Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderim olsun diye hayal kuruyor. Allah'a şükür bu bize nasip oldu."