Hükümete Yakın Gazeteci, Özhaseki'nin Neden Hedef Alındığını Açıkladı!

Hükümete yakınlığı ile bilinen Gazeteci Zafer Şahin, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin son günlerde neden hedef tahtasına konulduğu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Hükümete Yakın Gazeteci, Özhaseki'nin Neden Hedef Alındığını Açıkladı!

FETÖ’den yurt dışına kaçan kişiler tarafından kullanılan bazı sosyal medya hesaplarından, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de aralarında olduğu bazı bakanlar hakkında sahte belgeler yayımladılar. Sosyal medyada gündem olan bu konu İletişim Başkanlığı’nın iddiaları yalanlaması ve evrakların sahte olduğunu açıklamasıyla yeni bir boyut kazandı.

Hükümete yakınlığı ile bilinen hürriyet.com.tr yazarı Zafer Şahin, FETÖ’cü hesapların neden tekrar bu şekilde paylaşımlar yapmaya başladığına dair bazı bilgiler aktardı. ‘Kusursuz bir beşinci kol çalışması’ başlıklı yazısında şunları kaleme aldı:

‘FETÖ’nün firari kalemşörleri deprem bölgesindeki çalışmaları koordine eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki başta olmak üzere birçok tanınmış AK Partili isme sahte belgelerle itibar suikastı girişiminde bulundu.

Belediyenin el değiştirdiği Sancaktepe’de eski başkan Şeyma Döğücü’nün makam odasında jakuzi olduğu yalanı 2 saat içinde çürütüldüğü halde ülke gündeminin en çok konuşulan konusu haline getirildi. (Yolsuzluk ve savurganlık algısı oluşturma çabası)

Gençler ve taraftar grupları bir kez daha futbol üzerinden ''Ülkede adalet yok'' algısını güçlendirecek şekilde ayrıştırıldı, manipüle edildi.

Lafı fazla uzatmaya gerek yok… Türkiye seçimden hemen sonra hazırlıkları önceden tamamlanmış kusursuz bir ''Beşinci Kol'' faaliyetinin etkisi altına girdi. Toplumu sosyal medya yalanları ve sahte gündemlerle birbirine düşürmek için her gün yeni bir algı ve yalanı dolaşıma sokuyorlar.’