Heyecanla bekleniyor: Geri sayım başladı!

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibinin Kayseri'ye gelişi heyecanla bekleniyor. Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya başladığı 2019 yılından bu yana büyük bir ilgiyle takip edilen ekip, enerjileri ve komik performanslarıyla Kayseri'de seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Heyecanla bekleniyor: Geri sayım başladı!

2008-2011 yılları arasında ekranlarda olan ve unutulmaz anlara imza atan Çok Güzel Hareketler Bunlar programının devamı niteliğinde olan Çok Güzel Hareketler 2, Türkiye'nin dört bir yanındaki seyircileri kahkahaya boğuyor. Bu kez Kayseri'de sahne alacak olan ekip, bölge halkının heyecanını doruklara çıkaracak.

Programın ilk bölümü 10 Şubat 2019 tarihinde yayımlandı ve o günden itibaren eğlence dolu anlarla dolu bir serüven sunmaya devam ediyor. Kayseri'deki izleyiciler, Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin performansını merakla bekliyor.

Çok Güzel Hareketler 2 ekibi, gülme garantili bir gece yaşatmak için şehre geliyor. Kayseri'de unutulmaz bir gösteriye tanıklık etmek isteyen herkes, bu komik ve enerjik etkinliği kaçırmamaları konusunda davet ediliyor.

TARİH DEĞİŞTİ

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 ekibinin daha önce 5 Kasım 2023 Pazar günü olarak açıklanan tarihinde değişiklik yapıldı. Ekip Kayseri'ye 25 Şubat 2024 Pazar günü gelerek hayranlarıyla buluşacak. Bu programı izlemek isteyen vatandaşlar 600 TL'den başlayan fiyatlarla biletlere sahip olabilecekler. Eğlencenin, komik skeçlerin ve sürprizlerin dolu olduğu Çok Güzel Hareketler 2, Kayseri'de Erciyes Kültür Merkezi'nde seyircisiyle buluşacak.

Çok Güzel Hareketler 2'yi yakından izlemek isteyen hayranları için biletler, Biletix ve Passo.com.tr sitesinde satışa sunuldu.