Baba'nın yükü ağır - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un süper yıldızı Mame Baba Thiam, bu sezonun 10. maçında attığı 8 golle dikkat çekiyor. Evlerinde yenilmezlik serisini sürdürmek istediklerini söyleyen Thiam, taraftar desteğiyle Alanyaspor'a karşı şanssızlıklarını kırmak istediklerini ifade etti. 

Baba'nın yükü ağır - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un süper yıldızı Mame Baba Thiam, performansı ile dikkat çekmeyi sürdürüyor. 
Şu ana kadar 10 maçta 8 golle takımını sırtlayan Senegalli futbolcu, Alanyaspor maçıyla ilgili hedeflerini paylaştı. Geçen sezon toplamda 8 gol atan Thiam, bu yıl sadece 10 haftada bu başarıyı yakaladı.

Kayserispor 10 maçtır Alanyaspor'u yenemiyor

Pazartesi günü galibiyet hedeflediklerini kaydeden Thiam, 10 maçtır Alanyaspor’u mağlup edemediklerini anımsattı. Bu sezon özellikle kendi sahalarında gösterdikleri üstün performansla taraftarlarına umut aşılayan Kayserispor, içeride hiç yenilmediklerini hatırlattı. 

Taraftar desteğine dikkat çekti

Thiam, bu başarıda taraftar desteğinin büyük bir rol oynadığını belirtirken, ‘Kayserispor olarak bu sezon çok iyi bir hava yakaladık. Kendi evimizde çok iyi oynuyoruz. Taraftarımızın desteğiyle bu seriyi sürdürmek ve Alanyaspor'u yenmek istiyoruz.' şeklinde konuştu.
Kayserispor ile Alanyaspor arasında oynanacak olan maç 6 Kasım Pazartesi günü saat 20:00’de RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda başlayacak. Geçtiğimiz sezon Kayseri’deki maç rakip takımın 4-0 üstünlüğü ile sonuçlanmıştı. Alanya’daki maç da yine Alanyaspor’un 3-1 üstünlüğü ile bitmişti.