Herkes bu iş insanını konuşuyor!

Kayserispor Başkanvekili Nurettin Açıkalın, Sarı-Kırmızılı renklere olan sevgisini kendi şirketinin araçlarını boyatarak gösterdi. Açıkalın'ın bu jestiini taraftarlar çok sevdi. Açıkalın, Mame Thiam transferinde de Fenerbahçe'ye olan borcu üstlenerek, büyük bir fedakarlık yapmıştı.

Herkes bu iş insanını konuşuyor!

Kayserispor Başkanvekili Nurettin Açıkalın, Sarı-Kırmızılı takıma olan sevgisini bir kez daha gösterdi.

Açıkalın, sadece sözleriyle değil, emekleriyle de Kayserispor'a olan sevgisini gösteren Açıkalın, özel şirketinin araçlarını Kayserispor’un renklerine boyattı. Kayserispor logolarını da araçlara ekleten Açıkalın, taraftarların büyük beğenisini kazandı. Kayseri'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren Nurettin Açıkalın, Kayserispor’un başarısı için maddi ve manevi destek vermeye de devam ediyor.

Herkes bu iş insanını konuşuyor!

Açıkalın Mame Thiam'ın borçlarını Fenerbahçe'ye ödedi

Sezon başında transfer tahtasının açılmasında da önemli rol üstlenen Nurettin Açıkalın, Fenerbahçe'ye kalan Mame Thiam borcunu üstlendi. Açıkalın, önceki yönetimin Fenerbahçe’ye olan Mame Thiam borcunu ödeyerek, transfer yasağının kalmasında rekor bir borç ödeyen Açıkalın'ın araçları Sarı-Kırmızılı renklere Kayseri'de gözmeye başladı. Kayserispor'a olan ilgiyi arttıran araçlar, örnek teşkil etti.

Herkes bu iş insanını konuşuyor!

Açıkalın, zor bir süreç sonrası takımın kümede kalmasından ötürü duydukları mutluluğu ifade ederken, önümüzdeki sezon daha güçlü bir Kayserispor izlettirmek istediklerini söyledi. 

Herkes bu iş insanını konuşuyor!