Hemen başvurun – 14 ilde KPSS şartsız 450 memur alımı!

Memur olmak isteyen vatandaşlar bu fırsatı kaçırmayın, hemen başvurun. Kültür ve Turizm Bakanlığı 14 ilde KPSS şartsız 450 memur alımı yapacağını duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Hemen başvurun – 14 ilde KPSS şartsız 450 memur alımı!

Memur olmak isteyen vatandaşlar bu fırsatı kaçırmayın, hemen başvurun. Kültür ve Turizm Bakanlığı 14 ilde KPSS şartsız 450 memur alımı yapacağını duyurdu.

Bakanlık tarafından KPSS şartsız 450 memur alımı gerçekleştirilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli 450 sanatçı alımı yapacak. Sanatçı alımları Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Mersin, İstanbul, İzmir, Konya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa illeri için geçerli olacak. 

Peki başvuru şartları neler?

657 DMK'daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, arşiv araştırması sonucu olumlu olmak gerekiyor.

Memur alımı başvuru süreci nasıl ilerleyecek?

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 450 memur alımı için başvurular 16 Ekim’e kadar yapılacak. Adaylar e-Devlet üzerinden Kültür ve Turizm Bakanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı internet adresi üzerinden yapılabilir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 450 personel alımı kılavuzu için TIKLAYINIZ