Hayırdır, ne alaka şimdi? Kayserispor Haberleri

Kayserispor taraftarları, Murat Duman'ın, son yaptığı iddia edilen açıklamalar sonrasında büyük tepki gösterdi. Trabzonspor yenilgisi sonrası kulüpten gönderilen Duman, neden hala Kayserispor hakkında yorumlar yapıyor? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Hayırdır, ne alaka şimdi? Kayserispor Haberleri

Kayserispor taraftarının murat duman tepkisi gündeme oturdu. Taraftar, Murat Duman’ın Sarı-kırmızılı takımdan ayrılmasına rağmen yaptığı açıklamalarla çileden çıktı.

Kayserispor’un, Trabzonspor’a 2-1 yenilmesinin ardından Kapalı Kale Taraftar Grubu'nun "Kelle istiyoruz" açıklamasının ardından görevden alınan Murat Duman’ın, Transfer Merkezi isimli haber sitesine verdiği iddia edilen açıklama, bardağı taşırdı. Sarı-kırmızılı taraftarlar takımın düştüğü durum sonrasında Murat Duman'ın açıklamalarına ateş püskürdü.. Kayserispor'un bu sezon aldığı başarısız sonuçların sorumlusu olarak gösterilen Duman’ın, “3 dönem transfer yasakları almamıza rağmen oyuncu satışından gelir elde ettik ve 500 bin Euro üst limit belirleyerek doğru takviyeler yaparak zor durumda olan Kayserispor’u ligde tutmayı başardık” diye açıklama yaptığı iddia edildi. Bu açıklamada Kayseri'de büyük tepki topladı.

Murat Duman gitmedi mi ki?

Taraftarlar, sosyal medyada “Agam bunlar bizimle eğleniyor. Hangi aldığımız işe yaradı? Thiam’ı satıp ligden düşüyorduk neredeyse. Murat Duman gitmedi mi ki? Hayırdır, ne alaka, Murat Duman Kayserispor'dan ayrılmadı mı?” yorumlarıyla tepkilerini dile getirdi. Geçtiğimiz haftalarda da Murat Duman’ın gündeme gelmiş ve "Kayserispor’dan ayrılmadı, izne çıktı" yorumları yapılmıştı. Başkan Ali Çamlı’yı özellikle transfer konusunda yanlış yönlendirdiği iddia edilen Murat Duman için resmi bir açıklama bekleniyor.

Kapalı kale tarafından başarısızlığın sebebi olarak gösterilmişti

Kapalı Kale, maç bitiminde, 'Kayserispor'umuz yanlış oyuncu transferleri, plansız gönderilen oyuncu gruplarından ve sürekli üstüne koyarak devam eden geçmiş borç yükünden ötürü son 4 sezondur yaşamış olduğu sorunlar kronikleşmiş her defasında çözüm tedavi yerine günü kurtaran adımlar ile neticelenmiştir.Peki nedir bu kronikleşmiş sorunların en önemlisi tek tek sıralayalım; 1-) Siz değerli taraftarlarımızın da sahada gördüğü üzere yapılan yanlış kadro planlaması, eksik bölgelere yapılan hatalı ve yanlış transferler, seçilen oyuncu grubunun hazır olmayışı ve sayabileceğimiz onlarca kusurlu transfer silsilesi. 2-) Oyuncu grubumuzun saha içinde ve dışında her geçen gün Kayserispor ruhundan kopmuş gibi hissettirmeleri ki buna en büyük örnek hakem kararlarında aleyimize çalınan VAR kararları dahil hiç bir duruma reaksiyon vermemeleridir! Netice itibariyle, yukarda sıraladığımız unsurlardan en önemlisi olan, heleki kulübümüzün kaybedecek tek bir kuruşunun dahi olmadığı dönemlerde kronikleşmiş yanlış transfer politikasının ve başarısızlığının tekrardan altını kalın ifadeler ile çiziyor bu transfer politikasının sorumlusu olan kulüp sportif direktörünün derhal istifasını; yani kısaca kelle istiyoruz' açıklaması yapmıştı.