Haydi Kayseri destek zamanı!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayserili sporseverlere çağrıda bulunarak, Melikgazi Kayseri Basketbol'un, bugün saat 18:30'da EuroCup Women Çeyrek Finalinde konuk edeceği London Lions maçı için destek istedi. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Haydi Kayseri destek zamanı!

Kayseri, bugün spora doyacak. Melikgazi Kayseri Basketbol, bugün saat 18:30’da EuroCup Women Çeyrek Finalinde London Lions’u konuk edecek.

Sarı-Kırmızılı takım, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, London Lions maçına sporseverleri davet ederek, ‘EuroCup Women Çeyrek Final Heyecanı! Melikgazi Kayseri Basketbol takımımızı London Lions karşısında desteklemek için tüm hemşehrilerimizi maça bekliyoruz’ ifadelerini kullandı. 
Bu maçta girişler ücretsiz. Maça gelmek isteyen vatandaşlar, Orduevi durağından ücretsiz bir şekilde maça gelebilecek. 22 Şubat Perşembe (Bugün) 18:30’da  Kadir Has Spor Salonunda oynanacak olan karşılaşmaya yoğun bir ilgi bekleniyor. . Çeyrek Final müsabakasına ücretsiz gitmek isteyen sporseverler, 17:10, 17:30, 17:50 ve 18:10 saatlerinde Orduevi durağından hareket edecek.