Havayollarında Bu İddia Çok Konuşulur!

Türkiye'nin en çok kullanılan havayolu şirketlerinden birisi olan Pegasus ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada gündem olan iddia üzerine vatandaşların yorumları dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Havayollarında Bu İddia Çok Konuşulur!

Türkiye’nin en çok kullanılan havayolu şirketlerinden birisi olan Pegasus ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada gündem olan iddia üzerine vatandaşların yorumları dikkat çekti. 

Türkiye’nin en çok kullanılan havayolu şirketlerinden birisi olan Pegasus’un ekonomi sınıfı için ücretsiz kabin bagajı hizmetini kaldırdığı iddia edildi. İddialara göre; ekonomi sınıfından bilet alan yolcular artık kabin bagajı için de ekstra ücret ödeyecek. Daha öncesinde ekonomi sınıfından bilet almak isteyen yolcular ödediği ücrette kişi başına 15 kg ücretsiz bagaj hakkı ve 8 kg’lık kabin bagajı hakkı veriliyordu.

Konu ile ilgili çeşitli iddialar gündemde. İddialara göre artık 8 kg’lık kabin bagajı bilet parasına ekstra olarak eklenecek. Bir başka iddia ise yolcuların sadece koltuk ücreti vereceği, bütün bagaj haklarına ekstra ücret ödeneceği yönde. Konu ile ilgili Pegasus firmasından henüz bir açıklama gelmemesi ile birlikte, sosyal medyada birçok yorum yapıldı. 

İşte bazı yorumlar;

Havayollarında Bu İddia Çok Konuşulur!Havayollarında Bu İddia Çok Konuşulur!Havayollarında Bu İddia Çok Konuşulur!Havayollarında Bu İddia Çok Konuşulur!Havayollarında Bu İddia Çok Konuşulur!Havayollarında Bu İddia Çok Konuşulur!Havayollarında Bu İddia Çok Konuşulur!