Hatayspor maçı öncesi Kayserispor'da şok sakatlık!

Mondihome Kayserispor, Hatayspor maçı öncesi sağlık bilgilendirmesi yaptı. Sarı-kırmızılı ekipte Hatayspor maçı öncesi 2 önemli sakatlık olduğu bildirildi. Bu iki isim Hatayspor maçında oynayamayacak. Detaylar haberimizde...

Hatayspor maçı öncesi Kayserispor'da şok sakatlık!

Kayserispor, ligin 29. haftasında evinde konuk edeceği Hatayspor maçı öncesi Carlos Mane ve Julian Jeanvier'in sakatlıklarının olduğunu açıkladı.

Carlos Mane'nin Rizespor maçı sonrası sağ üst adelede (rectus femoris) hafif derecede yaralanma ve ödem, Julian Jeanvier'in ise yine Rize maçı sonrası sol arka adelede (biceps femoris) orta derecede ödem ve yaralanma tespit edildiği bildirildi.

Bu iki oyuncu Hatayspor maçında forma giyemeyecek.

19 Ocak'ta Asya Kupası'nda İran - Hong Kong maçında sakatlanan Majid Hosseini'nin de sakatlığını atlattığı ve rehabilitasyon sürecinin devam ettiği belirtildi.

KAYSERİSPOR'UN SAĞLIK BiLGiLENDiRMESi ŞU ŞEKİLDE;
Majid Hosseini 19 Ocak 2024 tarihinde oynanan İran-Hong Kong karşılaşmasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen oyuncumuzun sol ayak bileği iç yan bağlarında (deltoid ligament) yaralanma ve ödem tespit edilmiştir. Sportif rehabilitasyon süreci kulübümüzde devam etmektedir. 

Carlos Mane 2 Mart 2024 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor maçı sonrası sağ üst adelede (rectus femoris) hafif derecede yaralanma ve ödem tespit edilen oyuncumuzun tedavisine devam edilmektedir. 

Julian Jeanvier 2 Mart 2024 tarihinde oynanan Çaykur Rizespor maçı sonrasında sol arka adelede (biceps femoris) orta derecede ödem ve yaralanma tespit edilen oyuncumuzun tedavisine devam edilmektedir. 
Hatayspor maçı öncesi Kayserispor'da şok sakatlık!