Hastane sonuçları nasıl öğrenilir? Nasıl randevu alınır?

Kayseri Devlet Hastanesi'ne randevu nasıl alınır? Kayseri Devlet Hastanesi sonuçları nasıl öğrenilir? Kayseri Şehir Hastanesi'ne randevu nasıl alınır? Kayseri Şehir Hastanesi sonuçları nasıl öğrenilir?Tahlil sonuçlarımı nasıl öğrenirim? Nasıl randevu alırım?

Hastane sonuçları nasıl öğrenilir? Nasıl randevu alınır?

Hastanede yaptırmış olduğunuz tüm tahlil sonuçlarını evinizden öğrenebilirsiniz. Yine evinizden internet yoluyla gitmek istediğini bölüm için randevu oluşturabilirsiniz.

Kayseri Şehir Hastanesi ve Kayseri Devlet Hastanesi'nde tedavi gördükten sonra tahlil sonuçlarını öğrenmek isteyen isteyen vatandaşlar, sonuçlarını nerden nasıl öğreneceğini bu haberimizden bulabilir.

Hastanede veya da sağlık ocağında yaptırmış olduğunuz tüm tahlil sonuçlarınızı artık internet üzerinden online yöntemler ile öğrenme imkanınız bulunmaktadır. 

Tahlil sonuçlarını T.C. Kimlik numaranız ile öğrenmek için e-Devletten, e-Nabız sisteminden veya ilgili hastanelerin laboratuvar sonuçları bölümünden öğrenebilirsiniz. Sonuçlarınıza E-devlet veya E-Nabız üzerinden ulaşmak istiyorsanız öncelikle T.C. Kimlik No ve E-devlet şifresi ile sisteme giriş yapmalısınız.


Tahlil sonuçlarını öğrenmek için tıklayın


Hastaneden randevu almak için tıklayın


Labaratuvar sonuçlarını öğrenmek için tıklayın


Açılan sayfalarda sizden T.C. kimlik numaranız ve şifreniz istenecektir. Sizden istenilen bilgileri eksiksiz olarak girdiğiniz taktirde tahlil sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz.

HABER MERKEZİ