Haftalık Hava Durumu - Meteoroloji Uyardı!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yaptığı sosyal medya paylaşımı ile haftalık hava tahmin raporunu paylaşarak Kayserilileri uyardı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Haftalık Hava Durumu - Meteoroloji Uyardı!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yaptığı sosyal medya paylaşımı ile haftalık hava tahmin raporunu paylaşarak Kayserilileri uyardı.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü hava tahmin raporun da bölge genelinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden ulaşımda aksama vb. gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olunmalıdır diyerej uyardı. 

Haftalık hava tahmini şöyle;

28 Ocak Pazar; Gün içinde genellikle çok bulutlu bir hava beklenirken, akşam saatlerinden sonra aralıklı hafif kar yağışlı bir hava bekleniyor. Hava sıcaklığı kentte en düşük eski 6 derece olacakken, en yüksek sıcaklığın da 3 derece olması bekleniyor.

29 Ocak Pazartesi; Kent genelinde çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı bir hava bekleniyor. Hava sıcaklığı kentte en düşük eski 6 derece olacakken, en yüksek sıcaklığın da 4 derece olması bekleniyor.

30 Ocak Salı; Kent geneline çok bulutlu hava hakim olacakken, kuzey ve doğu ilçelerinde aralıklı hafif kar yağışlı hava bekleniyor. Hava sıcaklığı kentte en düşük eski 5 derece olacakken, en yüksek sıcaklığın da 5 derece olması bekleniyor.

31 Ocak Çarşamba; Kent genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacakken, gece ve sabah saatlerinde puslu ve yer yer sisli bir hava bekleniyor. Hava sıcaklığı kentte en düşük eski 7 derece olacakken, en yüksek sıcaklığın da 5 derece olması bekleniyor.

1 Şubat Perşembe; Kent genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacakken, gece ve sabah saatlerinde puslu ve yer yer sisli bir hava bekleniyor. Hava sıcaklığı kentte en düşük eski 6 derece olacakken, en yüksek sıcaklığın da 4 derece olması bekleniyor.