Nursaçan: 'Gurur duyuyoruz'

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan 'Türkiye'nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2020' listesine Kayseri'den 12 firmanın girdiğini belirtti. Başkan Nursaçan, bu başarıyı gösteren Kayseri firmalarını tebrik etti.

Nursaçan: 'Gurur duyuyoruz'

Kayseri’nin, üreten ve ihracatını sürekli artıran bir şehir olduğunu kaydeden Başkan Nursaçan, “Kayserili sanayicilerimiz, ülkemiz ve şehrimizin başarısı için gece gündüz demeden gayret göstermeye devam ediyor. Açıklanan ilk ve ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasında yer alan Kayseri firmaları içerisinde çok sayıda üyemizin yer alması da bizlere ayrıca mutluluk ve gurur veriyor.  İSO ilk ve ikinci 500 listesine girerek şehrimizi başarıyla temsil eden firma sayısının önümüzdeki yıllarda artması en büyük dileğimizdir. Bu aşamada sanayicisinden mühendisine, ustasından işçisine herkese büyük sorumluluklar düşmektedir. Birlik beraberlik içerisinde üretime destek vermeye devam edeceğiz“ dedi.

BÜYÜKSİMİTCİ 'DEN TEBRİK

İSO ikinci 500 sıralamasına giren firmaları kutlayan KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, “Geçen yıl İSO İkinci 500’de 13 firmamız vardı, bu sene 12 firmamız yer aldı. Pandeminin tüm zorluklarına rağmen, sanayicilerimiz elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyor. Kayserili firmalarımız üretim ve ihracat yapmaya, istihdam oluşturmaya devam ederek, ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürüyorlar. Bu sene listeye ilk defa giren Kayseri Yem ve sıralamada yer alan tüm üyelerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İKİNCİ 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU ARASINA GİREN KAYSERİ FİRMALARI

Metal Matris San. ve Tic. A.Ş. Coreal Alüminyum Kablo San. Tic. A.Ş. Has Çelik ve Halat San. Tic. A.Ş. Beşler Tekstil San. ve Tic. A.Ş. Mondi Mobilya San. ve Tic. A.Ş. Gürkan Ofis Mobilyaları San. ve Tic. Ltd. Şti. Şirikçioğlu İplik ve Denim İşlt. San. Tic. A.Ş. Kayseri Yem San. ve Tic. A.Ş. Karsu Tekstil San. ve Tic. A.Ş. Kilim Mobilya A.Ş. Parteks Kağıt Ensdüstrisi A.Ş. Fazlıoğlu Et ve Et Ürünleri Gıda San. Tic. A.Ş.

Kurumsal Haber