Ne Demirspor ne de Şekerspor

Mehmet Özet Süper Amatör Küme ikinci haftasının açılış maçında Kayseri Şekerspor ile Kayseri Demirspor karşı karşıya geldi. Müsabaka 1-1 beraberlikle sona erdi.

Ne Demirspor ne de Şekerspor

Vali Muammer Güler Stadı'nda oynanan bu müsabakaya Kayseri Şekerspor daha etkili başlayan taraf oldu. Yeşil-beyazlı ekip, henüz 10. dakikada Barış Mert Düğenci ile 1-0 öne geçti. Bu golü Demirspor 25. dakikada Ferhat Uğur ile yanıt verdi ve devre 1-1 sona erdi. İkinci yarıda Kayseri Şekerspor etkili oyununu devam ettirirken, gol pozisyonları da bulan taraf oldu. Demirspor ise daha çok kontraataklarla rakibin kalesini yokladı. Ancak iki ekip de aradağı golü bulamadı ve müsabaka 1-1 sona erdi. 
Kayseri Şekerspor ilk haftada Trend karşısında öne geçmesine rağmen kaybetmişti. İkinci maçında ise Demirspor karşısında üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan beraberlikle ayrıldı. İkinci hafta sonunda Yeşil-beyazlılar 1 puanın sahibi oldu.
Demirspor ise ilk haftada Hacılar Erciyesspor'a 2-0 kaybederken, bu hafta ise Şekerspor karşısında hanesine 1 puan yazdırdı. 
 
KAYSERİ DEMİRSPOR: 1
KAYSERİ ŞEKERSPOR: 1
 
STAT: Vali Muammer Güler Stadı
HAKEMLER: Ahmet Pakırcı ** Mustafa Soner Yüce ** Abdulkadir Keğin **
SAHA KOMİSERİ: Mehmet Yılmaz 
KAYSERİ DEMİRSPOR: Serdar Öztürk ** Furkan Erdoğan ** Kaan Yıldız ** Yusuf Yiğit ** Oğulcan Erberk * Emre Borlu ** Ferhat Uğur ** (Dk.67 Alican Koçer) Ebubekir Sain ** Mustafa Ünal * Hasan Erginer * Alper Durdu * 
KAYSERİ ŞEKERSPOR: Eray Hasdemir ** Hasan Emre Göltaş ** İbrahim Şanlıtürk ** Yaşar Çam ** Mehmet Doğru ** Ahmet Can Topalloğlu * Tunahan Harmancı ** Zihayan Erbaşı ** Ramazan Aksoy ** Batuhan Kaya *** Barış Mert Düğenci ** 
GOLLER: Dk.10 Barış Mert Düğenci (Kayseri Şekerspor) Dk.25 Ferhat Uğur (Demirspor)