Kayseri İYİ Parti teşkilatlarından Akşener'e destek

Kayseri İYİ Parti teşkilatları, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e, Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi tarafından sosyal medyada yapılan açıklamalara karşı suç duyurusunda bulundu.

Kayseri İYİ Parti teşkilatlarından Akşener'e destek

Suç duyurusunda bulunmak için Kayseri Adliyesinde bir araya gelen teşkilat üyelerinden Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Kazım Yücel, konuyla ilgili açıklamasında, “Genel Başkanımıza Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesinin hadsiz ve yersiz açıklamalardan kaynaklı, biz genel Başkanımızın yanında ne kadar sadık ve samimi olduğumuzu, sahip çıktığımızı göstermek adına Kayseri Kocasinan Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyeleri Olarak bugün Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığına, bu hadsiz belediye meclis üyesi ile ilgili hep birlikte suç duyurusunda bulunduk. Ne sayın Cumhurbaşkanımızın kızına bir sosyal medyada hadsizlik yapılabilir, nede genel başkanımıza, nede bir vatandaşa. Bu kadar pervasızca açıklamaların mutlaka Savcılık tarafından cezalandırılması gerekli, bununla ilgili teşkilatımız bugün samimiyetini göstermiştir. Genel Başkanımızın yanında olduğunu bugünkü şikayet dilekçeleriyle ortaya koymuştur.” diye konuştu.

İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Işık ise, “Sayın Genel Başkanımıza yapılan çirkin hakaretle ilgili suç duyurusunda bulunmaya geldik. İstiyoruz ki, sosyal medyada temiz bir dil kullanılsın. Biz tüm siyasi parti liderlerimize ve devlet yöneticilerimize saygılıyız. İyiler hareketinin her bir mensubu da temiz bir dil kullanır. Bizler de rakiplerimizden aynı nezaketi bekliyoruz.” açıklamalarında bulundu.