Başkan adayları birbirine girdi

Kayserispor eski Başkan adayı Sedat Kılınç ile yeni başkan adayı Berna Gözbaşı, internette sosyal paylaşım sitesinde birbirine girdi. Sedat Kılınç ile Berna Gözbaşı neler söyledi neler

Başkan adayları birbirine girdi

Cumartesi günü Olağanüstü genel Kurul toplantısı ile yeni başkan ve yeni yönetimine kavuşacak olan İstikbal Mobilya Kayserispor 'da bugün oldukça ilginç bir gelişme yaşandı. Ligde son sırada bulunan, kısıtlı bir kadroya sahip olan, futbolcuların adeta gitmek için kapıyı gözlediği Kayserispor 'da eski başkan adayı Sedat Kılınç ile yeni başkan adayı Berna Gözbaşı, sosyal paylaşım sitesi üzerinde adeta birbirine girdi.

Fena kapıştılar
Hamdi Elcuman 'ın istifası sonrasında Yönetim Kurulu kararı ile kulüp başkanlığına getirilen işkadını Berna Gözbaşı, kulübün borcu ile ilgili yapılan spekülasyonlara kayıtsız kalmadı. Aydın Gülgör isimli facebook kullanıcısının "Takım küme düşüyor konulara bak. Koca Kayseri 'de takıma sahip çıkacak sadece Sedat Kılınç var. Yazıklar olsun hepinize” şeklindeki yorumu dikkat çekti. Hemen peşine " “Sedat Kılınç 'ın Genel kurulda adaylığını bekliyoruz" şeklinde yorum yapınca ortalık alevlendi. 

"3 günlük mazi.."
Kayserispor Başkanı ve Başkan adayı Berna Gözbaşı, "Aydın Gülgör. Gelsin kurtarsın 1 TL katkı vermeden demeç veren arkadaş. Genel kuruda adaylığını bekliyoruz” şeklinde yanıt verdi. Bunun üzerine Sedat Kılınç "Berna Gözbaşı. Senin üç günlük mazin var. Benimle iddialaşma istersen. Sen borç olarak para gönderip reklam ettin kendini. Ben, yıllarca hibe ettim gönderdiğim paraları. Güzel poz veriyorsunuz takdir ediyorum" şeklinde cümleler kurdu.

"Muhatabım değilsin"
Bu cümlenin üzerine Başkan Berna Gözbaşı, "Sedat Kılınç’ın söz konusu ciddi iddiaları karşısında söz konusu platformda yeniden yorum yazmaya başlayan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, “Sedat Kılınç. Ben 700 Bin TL bağış verdim. 2038 forma artı 1038 tedarikçi firmalarıma verdirdim. 50 bin Euro reklam. Loca firmamdan kulübe BRN reklamı bile yok. Antrenman sahası dedik. Sözleşme dahi yaptırmadım. Bağışladım gitti) 1500000 TL borç verdim. 1 Milyon Euro borç verdim. 1 Milyon Euro da iki oyuncudan kazandırdım. Suat Altın’dan verdiğin çeklerle konuşma! Poz vermek senin işin. Ben, yıllardır ödüller almış İş Kadınıyım. Buradan reklama ihtiyacım yok. Kayserispor ve benim üzerimden prim yapmaya çalışma! Bu da sana son cevabım. Muhatabım değilsin” şeklinde ifadeler kullandı.

 

Tempo Medya