Gözütok resmen aday!

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Kayseri ve ilçelerinin adayları belli olmuştu. Kayseri Kamu Müteahhitleri Derneği ( KAYMÜDER ) Başkanı Göker Gözütok ise Talas ilçe belediye başkanlığına resmen aday oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Gözütok resmen aday!

İYİ Parti, Kayseri İl ve İlçe Başkanları, Genel Başkan Meral Akşener'in onayıyla belirlendi. Kayseri Kamu Müteahhitleri Derneği ( KAYMÜDER ) Başkanı Göker Gözütok ise Talas ilçe belediye başkanlığına resmen aday oldu.  Gözütok'un İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile paylaştığı mutlu pozlar dikkat çekti. 

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yönelik hazırlıklarını sürdüren İYİ Parti, Büyükşehir Belediye Başkan adayını Kazım Yücel'i açıklamasının ardından 8 ilçenin belediye başkan adaylarını da resmi olarak duyurdu. 

Gözütok resmen aday!

Gözütok ise Talas ilçe belediye başkan adaylığına resmen aday oldu.  Gözütok'un Akşener ile gülen pozlaarı dikkat çekti.

Gözütok, yaptığı açıklamada, 'İYİ Parti Kayseri İl ve Talas İlçe Başkanlarımızın kararları, Kayseri Milletvekilimizin tavsiyeleri, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in onayı ile İYİ parti Talas Belediye Başkan adaylığı görevi, tarafıma tevdi edildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Yolumuz açık olsun. Talas iyi olacak!' dedi.