Kayserispor'dan Mame Thiam için resmi açıklama geldi

Kayserispor'un Basın Sözcüsü Samet Koç'tan Mame Baba Thiam açıklaması geldi. Koç, Thiam'a Pendikspor'da başarı dileğinde bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Kayserispor'dan Mame Thiam için resmi açıklama geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'da Mame Thiam için resmi açıklama geldi. Basın sözcüsü Samet Koç, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan golcü oyuncu için önemli açıklamalarda bulundu. Koç, kulübün yeni ekonomik programı çerçevesinde Thiam ile sözleşme uzatma konusunda anlaşma sağlayamadıklarını belirtti.
Koç, yaptığı açıklamada, 'Büyük Kayserispor Taraftarı, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan golcü oyuncumuz Mame Baba Thiam ile birlikte büyüyen aylarda defaatle sözleşmenin uzatılması için teklifte bulunduk. Ancak Kayserispor'un yeni dönemdeki ekonomik program çerçevesi oyuncumuz ile anlaşmayı sağlayamadık. Onun sezonun sonunda bedelsiz devam etmek yerine devre arasında bir takıma giderek Kayserispor'a para kazandırmıştır, bu performansından dolayı kendisine teşekkür ediyorum ve Pendikspor'da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
Thiam, Kayserispor formasıyla bu sezon 11 gol atarken, 2 de asist yapmıştı.