Gönül Dağı dizisinde şok ayrılık!

TRT ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nda 5 oyuncu ayrıldı. Hangi oyuncular ayrıldı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Gönül Dağı dizisinde şok ayrılık!

TRT ekranlarının sevilen ve ilgilye takip edilen dizisi Gönül Dağı'nda 5 oyuncu diziye veda etti. Dizinin yeni sezonunda Zümre Meğreli, Güliz Aybay, Ecem Özkaya, Gülhan Tekin ve Sevilay Gültekin dizi kadrosundan ayrıldı.

Dizide Veysel karakterini canlandıran ve son bölümde roket düşmesi sonucu yaralanan ünlü oyuncu Semih Ertürk'ün ise diziden ayrılıp ayrılmayacağı ise merak konusu oldu. Konuyla alakalı apım şirketinden henüz açıklama yapılmadı. Dizinin bir sonraki bölümünde 'Veysel''in diziden ayrılıp ayrılmayacağı belli olacak.

Gönül Dağı dizisi anadolunun samimiyeti ve sıcaklığını ekranlara taşıyarak izleyicilerin gönlünü fethetti. Dizi Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde geçen olaylarla izleyicileri ekrana bağlıyor. Gerek hüzünlü sahneler gerekse komik sahnelerle reytinglerde birinci sıraya yerleşen ve 3 sezondur oynayan dizi seyircilerin her cuma akşamı evlerine konuk oluyor.

Zümre Meğreli

Gönül Dağı dizisnde şok ayrılık!Güliz Aybay

Gönül Dağı dizisnde şok ayrılık!

Gülhan Tekin

Gönül Dağı dizisnde şok ayrılık!

Sevilay Gültekin

Gönül Dağı dizisnde şok ayrılık!

Ecem Özkaya

Gönül Dağı dizisnde şok ayrılık!