Gökhan sahnede Döğerspor Play-off'ta! - Kayseri Amatör Futbol

Kayseri Şeker 1 .Amatör Küme C Grubunun zirve yarışındaki ekibi Emin Mekatronik Döğerspor , iddialı rakibi Talas Anayurtspor'u oldukça çekişmeli geçen bir 90 dakika sonrasında günün yıldızı Gökhan Yeşilbaş'ın hat-trick golleriyle 3-2 yenerek sezonu istediği yerde ve mutlu tamamladı .

Gökhan sahnede Döğerspor Play-off'ta! - Kayseri Amatör Futbol
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Argıncık Stadı 1 No.lu Sahada ve dolu tribünler önünde oynanan maçın ilk yarısında Talas Anayurtspor daha dikkatli ve dirençli bir görüntü verdi.  14. dakikada da Doğan Bilgin’in çapraz pozisyonda attığı golle 1-0 öne geçti.
Dakikalar 26’yı gösterirken ileri bir topu kovalayan Gökhan Yeşilbaş skora dengeyi getiren golü kaydetti : 1-1

Gökhan sahnede Döğerspor Play-off'ta! - Kayseri Amatör Futbol

 İlk yarı bu sonuçla kapandı. 
İkinci yarı tam bir heyecan fırtınası şekinde geçti. Her iki takım da kazanmak adına ellerinden gelen tüm gayreti gösterince ortaya seyredilir bir futbol çıktı. 
57. dakikada sahne alan yine Gökhan Yeşilbaş oldu. Tecrübeli futbolcu rakip defansın arasından iyi sıyrıldı ve uzak köşeye topu gönderdi : 2-1
Oyun giderek gerginleşti. 60. dakikada Emin Mekatronik Döğerspor’da kaptan Uğur Karahançer'in boğazını sıkan Mustafa Karakavak kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Hakem aynı dakikada Uğur Karahançer'i de oyundan attı. Döğerspor cephesi bu karar yoğun itirazda bulundu. Kaptan Karahançer, haksız yere atıldığı için itirazlarda bulundu.

Gökhan sahnede Döğerspor Play-off'ta! - Kayseri Amatör Futbol

Bunmu iyi değerlendiren Talas Anayurtspor, 66. dakikada  Bahri Gönen ile yeniden eşitliği sağladı : 2-2
Maçın son  20 dakikasına girildiğinde sağ taraftan gelişen Döğerspor atağında rakip ceza sahası içinde topla buluşan Gökhan Yeşilbaş EMT Döğerspor’u 3-2 üstünlüğe taşıyan golü kaydetti. 
Talas Anayurtspor kalan dakikalarda  beraberliği kurtaracak herhangi bir pozisyon bulamadı ve  sonuçta  karşılaşma 3-2 Emin Mekatronik Döğerspor’un galibiyetiyle bitti.
Maç sonrasında EMT Döğersporluların galibiyet coşkusu görülmeye değerdi.

Fotolar: Bekir Demirağ

Gökhan sahnede Döğerspor Play-off'ta! - Kayseri Amatör Futbol

STAT: Argıncık Stadı 1 Nolu Saha
HAKEMLER:  Cem Eray Eşmekaya  ** Erkan Kırçıl ** İbrahim Çolak **
SAHA KOMİSERİ : Şahin Dayangaç
EMİN MEKATRONİK DÖĞERSPOR : İrfan Tiftik *** Ramazan Koçer *** Eren Alkan *** (Dk. 89 Seyfi Atıcı *) Emin  Sezer *** Kemal Çelik *** Ömer Faruk Kalkan *** Uğur Karahançer ** Batuhan Gümüş ** Emre Zeren ** ( Dk. 76 Furkan Karakaya *)  Reşit Furkan Temur ** ( Dk. 76 Nathan  *) Gökhan Yeşilbaş **** (Dk. 90 +2 Deniz Karatut *) 
TALAS ANAYURTSPOR : Muhammed Ali Erdemci ** Bahri Gönen ** Aziz Mahmut Gül **  (Dk. 76 Emincan *) Mustafa Karabacak ** Abdülkadir Baykaldı **  Doğan Bilgin ** Samet ** Serhat  Bakır *** Batuhan Taşdan ** Semihcan Gül *** Mustafa Ferhat Yıldırım ** (Dk. 76 Niyazi *) 
GOLLER: Dk. 26- 57 ve 73 Gökhan Yeşilbaş ( Emin Mekatronik Döğerspor), Dk. 14 Doğan  Bilgin, Dk. 66 Bahri Gönen ( Talas Anayurtspor)
KIRMIZI KART :  Dk. 60 Uğur Karahançer ( Emin Mekatronik Döğerspor) Dk.60 Mustafa Karakavak (Talas Anayurtspor)