Kayseri'de onlarca kişi arsa sahibi olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı önemli haberi duyurdu! Başta Kayseri olmak üzere 47 ilde vatandaşlar ucuza arsa sahibi olacak! Bu tarihleri kaçırmayın. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri bülteninde…

Kayseri'de onlarca kişi arsa sahibi olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı müjdeli haberi duyurdu. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 47 ilde 826 muhtelif arsayı satışa sundu.

İlan.gov.tr’de yer alan ilana göre Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Kayseri’de 33 arsa ve diğer illerde toplam 826 muhtelif arsayı açık artırma usulü ile vatandaşlar için satışa sundu.

Açık artırma yayınlanan ilana göre 24-25-26 Nisan 2024 tarihlerinde yapılacak. İlan.gov.tr’de yer alan ilanda peşin ödeme yapılması durumunda vatandaşlara yüzde 20 indirim yapılacak. Kayserili vatandaşlara arsa sahibi olmak için yüzde 25 peşin ve 24 ay vade imkanı sunuluyor.

Arsalar hangi illerde?

Adana, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karabük, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Sakarya, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yalova ve Yozgat illerinde bulunan arsalar açık artırmayla satılacak.

İhale’ye salon katılımı Bilkent Otel ve Konferans Merkezi (Çankaya – Ankara), TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu (Halkalı – İstanbul) merkezlerinden gerçekleşecek. İnternetten katılım ve detaylı bilgi için ise www.emlakmuzayede.com.tr adresinden gerçekleştirebilirsiniz.

Kayseri'de onlarca kişi arsa sahibi olacak!