Gazeteci Cem Küçük, Azim Deniz Saldırısını Kınadı: 'Yok Sayılamaz!'

Gazeteci Azim Deniz 5 Şubat tarihinde Kayseri'de silahlı saldırıya uğramıştı. Meslektaşı Cem Küçük olayın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Deniz'e yapılan saldırıyı kınadı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Gazeteci Cem Küçük, Azim Deniz Saldırısını Kınadı: 'Yok Sayılamaz!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazeteci Azim Deniz’in 5 Şubat tarihinde Kayseri’de evinin önünde silahlı saldırıya uğraması basın camiasında tepkilere açtı. Gazeteci Cem Küçük’de saldırıyı kınayarak sorumlularının en kısa sürede bulunup adalete teslim edilmesi gerektiğini vurguladı. 

Gazeteci Cem Küçük, Azim Deniz Saldırısını Kınadı: 'Yok Sayılamaz!'

Birçok kişi saldırıyı kınadı

Gazeteci Azim Deniz saat 08.30 sıralarında, evinden ayrılırken, kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Ayağından ve karnından yaralanan Deniz, Kayseri Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Kayseri Şehir Hastanesine kaldırıldı. Karnından ve ayağından yaralanan Deniz’in hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. Olayın ardından Kayseri, spor camiası, siyaset, iş ve basın camiasından birçok isim Gazeteci Azim Deniz’e yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

‘Olayı takip etmek lazım’

Gazeteci Cem Küçük’de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; ‘Anadolu’da Kayseri gibi Türkiye’nin büyükşehirlerinden birinde bir gazeteci vuruluyor. Bu yok sayılamaz. Azim Deniz’e bir kez daha geçmiş olsun. Tetikçisi yakalanmış. "Biri beni azmettirdi. Ama ismini veremem" demiş. Polis kimin azmettirdiğini öğrenir. Ve o azmettiren de inşallah tutuklanır. Olayı takip etmek lazım’ ifadelerini kullanarak, Gazeteci Azim Deniz’in yanında olduğunu belirtti.

Küçük'ün açıklaması, diğer gazeteciler ve sosyal medya kullanıcıları tarafından da destek gördü. Birçok kişi, basın özgürlüğü ve gazetecilerin güvenliğinin sağlanması için yetkililere çağrıda bulundu.