Gazeteci Büyükçekiç TGC'de ödülünü aldı!

Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri Töreni'nde Kayseri Anadolu Haber Yazı İşleri Müdürü Gülşen Büyükçekiç ödülünü aldı.

Kayseri Anadolu Haber kaynağını Google'da tercih edilen kaynak olarak ekleyin!
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Gazeteci Büyükçekiç TGC'de ödülünü aldı!

Türkiye’de 67 yıldır sürdürülen Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri Töreni’nde ödüller sahiplerini buldu. Kayseri Anadolu Haber Yazı İşleri Müdürü Gülşen Büyükçekiç sağlık kategorisinden ödül aldı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin 67 yıldır düzenlediği Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Tören 31 Mart 2026 Salı günü saat 14.00’te TGC Burhan Felek Konferans Salonu’nda yapıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Munyar ‘Tutuklu gazeteciler serbest bırakılmalı’ dedi.

Gazeteci Büyükçekiç TGC'de ödülünü aldı!

Ödülleri sahiplerini buldu!

Törende 50 gazeteciye ödül ve övgü plaketi sunuldu. Kayseri Anadolu Haber Yazı İşleri Müdürü Gülşen Büyükçekiç  31 Aralık 2025 tarihinde Kayseri Anadolu Haber Gazetesi’nde yayınlanan ‘’Bir baba! Bir mücadele! Bin umut! Eczaneden markete’’ başlıklı sağlık haberiyle ödüle değer görüldü. 

Gülşen Büyükçekiç’e ödülünü TGC Onur Kurulu Üyesi Nevin Akkaya takdim etti. Törende teşekkür konuşmasını yapan Büyükçekiç, ‘Burada olmak ve bu ödülü almak benim için gerçekten çok değerli, çok teşekkür ediyorum. Ayrıca ödül alan bütün meslektaşlarımı da tebrik ediyorum. Gluten hassasiyeti olan bir çocuk annesi olarak bu sessiz mücadelenin sesi olabildiğim için gururluyum. Bütün her şeyde yanımda olan aileme ve Kayseri Anadolu Haber gazetesi olarak, ekip arkadaşlarıma oradaki aileme de teşekkür ediyorum. İyi ki varlar’ dedi.

Bizde Kayseri Anadolu Haber ailesi olarak Yazı İşleri Müdürümüz Gülşen Büyükçekiç'i tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyoruz. 

Gazeteci Büyükçekiç TGC'de ödülünü aldı!