Gavranovic sakat mı geldi?

KAYSERİSPOR başkanı Berna Gözbaşı, son günlerde tartışma konusu olan Gavranovic'in oynamadığına dair eleştirilere yanıt verdi.

Gavranovic sakat mı geldi?

KAYSERİSPOR başkanı Berna Gözbaşı, son günlerde tartışma konusu olan Gavranovic’in oynamadığına dair eleştirilere yanıt verdi. Gözbaşı, futbolcunun Kayseri’ye sakat gelmediğini dile getirdi.

Kayserispor başkanı Berna Gözbaşı, teknik direktör Hikmet Karaman’ın, Trabzonspor maçı sonrasında İsviçreli golcü oyuncu Mario Gavranovic hakkında ‘Gavranovic geldiğimizden beri sakat’ açıklamasının ardından Gazetemiz Kayseri Anadolu Habere özel konuştu.

Kayserispor’a 170 milyon TL’nin üzerinde para harcayarak, adından başarıyla bahsettiren Başkanı Berna Gözbaşı, Kayserispor kulübünün transfer ettiği futbolcuları sağlık kontrolünden geçirdiğinin altını çizerek, “Gavranovic Kayseri’ye sakat gelmedi. Burada sakatlandı. Futbolcumuzun sakatlığı düzeldi ve İsviçre milli takım kampına gitti ve orada yeniden sakatlandı. Transferde yapılan sağlık kontrolünde hata yok. Kimseyi töhmet altında bırakmayalım” diye konuştu.

Karaman, Trabzonspor maçı sonrasında bir gazetecinin ‘Hocam elinizde Gavranovic var, neden oynatmıyorsunuz? Bir sıkıntı mı var, henüz hazır değil mi?’ sorusuna karşın, sert bir üslupla ‘Abdulkadir, Gavranovic geldiğimizden beri sakat. Sen bir şey anlatıyorsun da, biz onu biliyoruz, bizden iyi mi biliyorsun, adamın antrenman durumunu, son durumunu, bilmiyorsun. Kafadan ezbere bir şey konuşuyorsun.” diye yanıt vermiş, ardından da eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Başkan Gözbaşı’nın bu açıklaması, Gavranovic hakkında yapılan yanlış yorumların da önünü tıkadı.

İsviçreli golcü oyuncu, şu ana kadarki süreçte, sadece Trabzonspor maçında görev yaptı.

Gavranovic, Fernandes’in yerine karşılaşmanın 79’uncu dakikasında oyuna dahil oldu. Sakatlıktan yeni kurtulan yıldız futbolcunun hem fiziksel, hem de maç eksiği görüldü. Gavranovic’in, önümüzdeki haftalarda daha çok forma şansı bulması bekleniyor. İsviçreli golcü, milli takımının kamp kadrosuna dahil oldu.