Final maçını Kayserili hakem yönetecek! - Futbol Haberleri

Trendyol 1. Lig Play-Off Finali'nde Sakarspor ile Bodrum FK karşılaşacak. Adana'da oynanacak müsabakayı Kayseri Bölgesi Hakemi Abdulkadir Bitigen yönetecek. Kayseri'den de bu müsabakaya ilgi gösterilmesi bekleniyor. Detaylar haberimizde...

Final maçını Kayserili hakem yönetecek! - Futbol Haberleri

TFF tarafından, Sakaryaspor ile Bodrum FK arasında oynanacak olan Trendyol 1. Lig Play-Off Final müsabakasının hakemleri açıklandı.

Yeni Adana Stadyumu'nda 30 Mayıs Perşembe günü (yarın) oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Cihan Aydın olacak.

Final maçını Kayserili hakem yönetecek! - Futbol Haberleri

Kayseri Bölgesi Hakemi 41 yaşındaki Abdulkadir Bitigen, bu sezon Süper Lig'de 19 maç, Avrupa'da ise 4 maç yönetti. Bu maçlarda 102 sarı kart gösteren Bitigen, 2 maçta da kırmızı karta başvurdu.

Abdulkadir Bitigen kimdir?
Abdulkadir Bitigen (12 Şubat 1983; Kayseri), Türk futbol hakemi. Hakemliğe 2007 yılında başlamıştır. Süper Lig'de ilk yönettiği maç ise Eskişehirspor - Konyaspor (2014) maçıdır. Babası Galip Bitigen de futbol hakemliği yapmaktaydı.