Trendyol 1. Lig Play-Off Finali: Sakaryaspor ile Bodrum Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Trendyol 1. Lig Play-Off Finali'nde Sakaryaspor ile Bodrum FK kozlarını paylaşacak. Büyük heyecanla beklenen karşılaşma ne zaman, saat kaçta oynanacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Trendyol 1. Lig Play-Off Finali: Sakaryaspor ile Bodrum Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Futbolseverlerin merakla beklediği Trendyol 1. Lig Finali'nde Sakaryaspor ile Bodrum FK karşı karşıya gelecek. 

Ligde normal sezonu 60 puanla üçüncü bitiren ve direkt olarak Play-off finaline adını yazdıran Sakaryaspor, finalde Bodrum FK ile kozlarını paylaşacak. Bodrum FK ise normal sezonu 57 puanla Sakarya ekibinin 3 puan gerisinde tamamlarken, Boluspor ve Çorum FK ekiplerini eleyerek finale yükseldi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, final müsabakasını Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mustafa Savranlar üstlenecek. Dördüncü hakem olarak ise Cihan Aydın görev yapacak.

Futbolseverlerin merakla beklediği bu önemli karşılaşma, Trendyol 1. Lig'den Süper Lig'e yükselme mücadelesinde kritik bir rol oynayacak. 

Sakarspor - Bodrum FK
Tarih
: 30 Mayıs Perşembe
Saat: 20.00
Stadyum: Yeni Adana Stadyumu
Yayın: TRT Spor
Hakemler: Abdulkadir Bitigen (Hakem), Süleyman Özay (Yardımcı Hakem), Mustafa Savranlar (Yardımcı Hakem), Cihan Aydın (Dördüncü Hakem)