Feyzullah Keskin'den adaylık açıklaması

CHP Kayseri İl Başkanlığı'nda basın açıklaması düzenleyen İl Başkanı Feyzullah Keskin, 23 Eylül günü gerçekleşecek olan il kongresinde aday olacağını duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Feyzullah Keskin'den adaylık açıklaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığı’nda açıklama yapan Feyzullah Keskin, 23 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan il başkanlığı seçimlerinde aday olacağını duyurdu. Milletvekili Aşkın Genç’in de bulunduğu basın açıklamasında Keskin şu ifadelere yer verdi: “05.07.2023 yılında Kayseri İl Başkanlığı’na atandım. Daha öncesinde 2015- 2017 yılları arasında il başkanlığı yapmıştım. 2.5 aya yakın il başkanlığı görevimi, yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte devam ettirdik. Burada birlikte çalıştığım arkadaşlarıma bu zor süreçte beni yalnız bırakmadıkları için tek tek teşekkür ediyorum.  Kayseri’de, sizin de takip ettiğiniz süreç içinde partimizde içinde olumsuzluklar oldu. Her partide olur ama sosyal demokrat partilerde bu yüksek sesle olur. Biz göreve geldiğimizde ve göreve geliş amacımız başlamış olan bir takvim sürecini devam ettirmekti. Çünkü biz göreve gelmeden takvim süreci başlatılmıştı. Mahalle delege seçimleri ilçe kongreleri ve il kongreleri olarak devam edecektir. Bunun son süreci olan il kongresi sürecine geldik. 23 Eylül Cumartesi günü İl Kültür Müdürlüğü’nde olağan il kongremizi yapacağız. Ben göreve gelirken de ifade etmiştim. Bugün tekrar ifade ediyorum. Eğer devam edeceksek bireysel bir karar değil, kitlesel bir karar olsun istedim. O yüzden adaylık açıklamam geç kaldı. Bazı arkadaşların mazereti var ama çoğunlukla yine devam etme kararı var. Çünkü kamuoyu ve partimizden gelen bu şekilde… Biz bu talep doğrultusunda 23 Eylül Cumartesi günü il kongresinde il başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.”

Feyzullah Keskin'den adaylık açıklaması

‘Bütün ağırlığımızı 23 Eylül’de yerel seçimlere vereceğiz’

Kayseri’de belediye sayılarını arttırmak için gece gündüz çalışacaklarını ifade eden Keskin: “Seçilirsem 3. dönemim olacak. Tabi bu kısa olan 2. dönemdeki amacımız örgütlerin devam eden seçim takvimini sağlıklı bir şekilde yürütmek varken, ikinci asıl olan görevimizde 7 ay sonra yapılacak olan yerel seçimde, Kayseri’de 16 ilçe ve büyükşehir olmak üzere 17 belediye hiç olmayan belediye sayımızı arttırmak almak ve çoğaltmak. O yüzden biz bunu alt yapı çalışmasını da yaptık. Özellikle parti içi çalışmalarla kalmadı. İnşallah seçilirsek süreç de bütün ağırlığımızı 23 Eylül’de yerel seçimlere vereceğiz. Belediyeleri kazanmak için meclis üyelerin sayısını arttırmak için gece gündüz çalışacağız. Buradan bütün partilerime çağrı yapmak istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi il başkanları yöneticileri belirli süre yapar ve giderler ama baki olan devam eden Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurumsal yapısıdır. Kırdığımız ve üzdüğümüz insanlar olabilir. Hiç birisini art niyetle yapmadığımızı bilmenizi isterim. Sıkıntılı olan bir yer ile uğraşırken farkında olmadan bazı insanların kalbini kırmış olabiliriz. Sizin huzurunuzda özür diliyorum. Hepinize tekrar saygılar sunuyorum.” diye konuştu.

Feyzullah Keskin'den adaylık açıklaması

‘Bizler çok önemli bir eşiği aştık’

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Feyzullah Keskin’e başarı dileyerek, bu süreçte görev almanın önemine dikkat çekerek: “Bugün Feyzullah başkanımızın adaylık açıklamasında hep birlikteyiz. Ben kendisine sizin huzurunuzda teşekkür ediyorum. Başarılar diliyorum Türkiye’nin Cumhuriyet Halk Partisine şimdikine göre daha fazla ihtiyacı var dolayısıyla bu süreçte görev almak son derece büyük sorumluluk. Ama bizler el birliği ile sevgili başkanımız ifade etti. Şuan sayın başkanımız oba adaylığını açıkladı. Belki aday olmak isteyen farklı arkadaşlarımızda olabilir bu cumartesi gününe bizim partimize isteyen herkes aday olabilir. Sosyal demokrasinin tüm güzellikleri yaşanır bizim partide. Çoklu adaylar olabilir veya tekli adaylarda olabilir. Ama sonuçta demokrasinin kuralları işlenir bizim partimizde. Sevgili başkanımın ifade ettiği gibi bizim hedefimiz bundan sonra yerel seçimlerde belediyeler kazanmak, bizler çok önemli bir eşiği açtık 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Kayseri özelinde bizler 103 bin olan oyumuzu 163 bin 380’e çıkardık. Bileğimizin hakkıyla 2 milletvekiline ulaştık. Şimdi belediyeler kazanacağız. Çok zor şey değil bunlar bizim inancımız var. Ben bu duygu düşüncelerle sevgili başkanımızı tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.