Felahiye – Sarız – Bünyan Müjde!

Kayseri'nin Felahiye, Sarız ve Bünyan ilçeleri için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki'den müjdeli haber geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Felahiye – Sarız – Bünyan Müjde!

Kayseri’nin Felahiye, Sarız ve Bünyan ilçeleri için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki’den müjdeli haber geldi. 

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile yaptığı telefon görüşmeleri sonucu Kayseri’nin üç ilçesi için güzel haberi duyurdu.

Vekil Ersoy, Felahiye, Sarız ve Bünyan ilçelerinde, 419 adet konut ihalesinin Mayıs 2024 tarihinde yapılacağını, ardından da inşaat sürecinin başlayacağını açıkladı.

Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; 

‘Felahiye İlçemizin Cumhuriyet Mahallesi'ne 110 adet konut, (+2 kd) ve 6 adet dükkân inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlenmesi girişimlerimiz sonucunda 10 Mayıs 2024 tarihinde ihale edilerek yapımına başlanacaktır.

Bünyan İlçemizin Yakutiye Mahallesi'ne 131 adet konut, 1 adet, 2 dükkânlı ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlenmesi girişimlerimiz sonucunda 15 Mayıs 2024 tarihinde ihale edilerek yapımına başlanacaktır.

Sarız İlçemizin Kızılpınar Mahallesi'ne 178 adet konut, 1 adet, 2 dükkânlı ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlenmesi girişimlerimiz sonucunda 23 Mayıs 2024 tarihinde ihale edilerek yapımına başlanacaktır.’ açıklamalarında bulundu.