Felahiye'de çalışma masaları teslim alındı

Felahiye Kaymakamı Batuhan Cevahir, Vali Gökmen Çiçek'in başlattığı Kayseri'de Her Ev Bir Okul projesi kapmasında çalışma masalarının teslim alındığını açıkladı. Ayrıntılar Haberimizde...

Felahiye'de çalışma masaları teslim alındı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Felahiye Kaymakamı Batuhan Cevahir, göreve hızlı başladı. 
Kayseri’ye 9 Ekim’de atanan Cevahir, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in, ‘Kayseri'de Her Ev Bir Okul' projesi kapsamında yapılan çalışma masalarının teslim alındığını söyledi. Cevahir, ‘Sayın Valimiz Gökmen Çiçek himayelerinde gerçekleştirdiğimiz ''Kayseri'de Her Ev Bir Okul'' projesi kapsamında çalışma masalarımızı teslim edip Sayın Valimizin kendilerine gönderdiği mektupları ilettik.’ İfadelerini kullandı.
Vali Gökmen Çiçek, 25 Eylül tarihinde ‘Her ev bir okul’ projesiyle kampanyayı başlatmış ve şu ifadeleri kullanmıştı: ‘Ve projemize başlıyoruz....Mobilyanın başkenti Kayseri'de evlerinde çalışma  ortamı olmayan öğrenci kalmasın istiyoruz.Kaymakamlarımız,il milli eğitim müdürümüz,İlçe milli eğitim müdürlerimiz, sosyal yardımlaşma vakıflarımız sahadalar.Kayseri'de maddi durum nedeniyle çalışma masası ve kütüphanesi olmayan öğrencimiz  kalmayacak.’
Aradan geçen 14 gün sonunda da Vali Çiçek, ‘Vali Çiçek, Kayseri mobilyanın başkenti, bugün evlerimizde kullanılan her iki sandalyeden birisi, her on bazadan yedisi Kayseri’de üretiliyor. Kayseri, ormanı olmadığı halde mobilya üretiminde Türkiye’de ihracat rekorları kıran bir il. Mobilyanın başkenti olan bir ilde, yapmış olduğumuz “Her Ev Bir Okul” projesiyle, evinde kitaplığı, çalışma masası olmayan öğrenci kalmayacak.” diye konuştu.
‘Her Ev Bir Okul’ projesinde 14 gün içinde öğrenciler belirlenip, üretime başlanıp, 14 günün sonunda öğrencilere teslim edilmek üzere dağıtımlar başlamıştı.